Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Колагенова грижа за устните 1бр. COLWAY INTERNATIONAL

Цена: 8.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
COLWAY INTERNATIONAL

Колагенова грижа за устните 1бр. COLWAY INTERNATIONAL информация

Овлажнените и меки устни са желание на мнозина от нас. Сухият климатизиран въздух, силното слънце, студът обаче ги подлагат на изсушаване, раздразнение и напукване. Колагенът и еластинът изпъват, овлажняват и регенерират изсушения епидермис на устните. Натуралните масла – арганово и жожоба – изглаждат и уплътняват кожата като я предпазват от процесите на остаряване. Цялостното обгрижване се допълва от витамини, чието действие е широко ценено в козметиката. Колагеновата грижа за устни е богат серум, който осигурява комплексна целогодишна опека на твоите устни – безцветен, без мирис, за всеки!

Състав

 

Колаген
 извличан от кожата на риби по метод патентован в Полша, е единственият натурален източник на пептиди, които свободно проникват в епидермиса и стимулират активността на фибробластите. Това е натурална, хипоалергична, anti-age козметика. Бори се с причинителя на бръчки – недостига на колаген. Забавя стареенето на кожата като я хидратира, регенерира и прави по-еластична.

Аргановото масло
осигурява богато подхранване и регенерация на кожата, намалява зачервяванията и раздразненията. Благодарение богатството на витамин Е и феноловите съединения има антиоксидантно действие, ефикасно предпазва кожата от стареене, въздействайки на нейното хидратиране, еластичност и обновяване.

Маслото от жожоба
предотвратява прекомерната загуба на вода. Витамин Е регенерира и действа антиоксидантно. Препоръчван за суха кожа с нарушен липиден слой на епидермиса. Действа всестранно, ефикасно хидратира и омекотява, успокоява възпаленията, предотвратява появата на бръчки, предизвикани от сухотата на кожата.

Маслото Shea
регенерира, ликвидира пигментацията и раздразненията. Хидратира и възстановява епидермиса. Провитаминът А (ретинол) инициира производството на колаген и регенерира кожата. Той съдържа линолова киселина, която реставрира кожата и ограничава действието на свободните радикали.

Витамин E
е силен антиоксидант, който задържа стареенето на кожата, възстановява липидните слоеве на епидермиса и го укрепва пред вредните външни фактори.

Витамин С
е един от най-ефикасните антиоксидантни, подобрява еластичността, деликатно есфолира и изсветлява, укрепва липидната бариера на епидермиса.

Употреба

Цялостното обгрижване се допълва от витамини, чието действие е широко ценено в козметиката. Колагеновата грижа за устни е богат серум, който осигурява комплексна целогодишна опека на твоите устни – безцветен, без мирис, за всеки!