Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

ПРИРОДЕН КОЛАГЕН Pure 50 ml COLWAY INTERNATIONAL

Цена: 89.90 55.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
COLWAY INTERNATIONAL

ПРИРОДЕН КОЛАГЕН Pure 50 ml COLWAY INTERNATIONAL информация

Природният Колаген Pure е първият от новата формула полски рибни колагени, устойчиви на температура, с pH около 5,3 – идеално за нашата кожа. Хидратите в рибния колаген са обявени за най-натуралната козметика anti-age на света, с най-простия възможен състав INCI и от няколко години стават много популярни и покоряват и най-взискателната европейска клиентела. Продуктът е предназначен за жени с много големи очаквания от козметика, която почиства кожата и ефикасно отдалечава във времето процеса на поява на нови бръчки. Препоръчителен е за грижа на кожата на лицето, шията и деколтето, но също така е добър и за грижа на цялото тяло, особено при изгаряния или дребни дефекти на кожата.  

Първата от причините за стареене на кожата и появата на бръчки е настъпващият с годините дефицит на колаген. Затова този препарат не се бори, както всички световни козметики с последиците, а удря директно в причината. Това е колаген в най-чиста форма. Неговите пептиди възбуждат фибробластите, които създават колагена в тялото да се размножават и повишат активността си.  

Колагенът Natywny Pure веднага след нанасяне изглажда, опъва и прави кожата еластична. Използван редовно, осигурява забавяне с много години на процеса на образуване на нови бръчки.  

Съхранение: Хидратите на рибния колаген от нова генерация имат плътност, зависима от температурата на съхранение. Препоръчва се да се съхранява на тъмно място, далеч от източници на топлина. В случай на преминаване на натурален колагенов гел в течна форма се препоръчва охлаждането му до температура около 20⁰C. След охлаждане процесът на възвръщане до изходна гъстота продължава няколко часа. Това е натурално качество на биологично активния продукт, където се развиват процесите на денатуриране и ренатурация на белтъка. Неговата плътност и вискозитет при различни температури е единствено субективна форма на получаване на субстанцията. Това няма нищо общо с неговата биологична активност, която винаги е една и съща. Забранява се Природния колаген да се съхранява при отрицателни температури,  които могат да предизвикат разширяване на субстанцията и да доведат до спукване на бутилката. Оптималната температура за съхранение и абсорбиране на продукта е 15-30⁰C.

Препоръки: Природният колаген Pure е един от малкото „интелигентни” козметични продукти, който „знае” от колко колаген има нужда нашата кожа. Интензивността на абсорбиране на този гел ще каже много на потребителя за неговата кожа. Здравата и млада кожа ще отхвърля излишъка. Оставащ засъхнал слой гел за по-дълго време от 10 минути върху кожата, означава че е нанесено прекалено голямо количество. Ако кожата е жадна за колагенови пептиди, особено изгорената, суха и възпалена – ще го абсорбира в значителни количества, а резултатите ще бъдат  невероятни. 

Внимание! Природният колаген Pure, използван правилно, тоест не е нанасян в излишък – е много икономичен, което го прави сравнително евтин за употреба. 

Бележки: Да не се използва в случай на алергия към рибния белтък (0,02% от популацията). Предназначен е за външна употреба. Срок на годност 2 години, но се препоръчва да се използва в рамките на 6 месеца след първоначалното отваряне.

 

Ефикасност и свойства на Природния колаген

Pure се абсорбира в кожата, възстановявайки нейната протеинова структура. Приложението му може да предизвика т. н. ефект  „на сваляне” на кожата, което лесно може да се оправи с използването на крем и всекидневна грижа, но не по-рано от около 10 мин. след нанасянето на препарата. Редовното и системно използване на препарата стяга кожата, ускорява синтеза на колаген в произвеждащите го клетки в тялото -  фибробластите.  Лековитият ефект напр. след изгаряне или ужилване – настъпва много бързо. За постоянен ревитализиращ ефект и редукция на съдовите промени трябва да се изчака около 110 дни системно използване, тоест необходимо е време на организма за цялостна подмяна на колагеновата структура в кожата.  Този процес не може да се ускори чрез по-често нанасяне, нито нанасяне на по-големи количества гел. Действието на Природния колаген върху белези и стрии изисква търпение, но то ще бъде възнаградено. Природният колаген не премахва стари белези, но ефикасно ги омекотява и обезцветява.

Уникален начин на получаване (извличане): Полските колагенови хидрати се извличат с методи, които не са известни никъде другаде по света, директно от рибната кожа на молекулен етап от развитието на този протеин. Това е еволюционен колаген само третичен, докато в света на козметологията е известен само колаген под формата на хидролизата на колагенови влакна или фибрили от говежди колаген, макромолекулен протеин, който не е в състояние да преодолее бариерата на защита на епидермиса.   

Този продукт е феномен, защото години след напускането на организма на рибата запазва в стъклени флакони структурата на колагеновия хелис, тоест формата на природния протеин - "жив". В полския колаген от нова генерация тройният хелис е подложен на контролирана дисимилация към единичния хелис, което позволи да се получи в физическия процес за колагенов гел, устойчив на термична деспирализация. Запазвайки природната си форма, полският колаген в биологично активен. Позволява на кожата да се добави протеинът на младостта, постепенно и неинвазивно, без необходимост от имплантирането му.  

Този препарат има естествен цвят и мирис характерен за органичните продукти. 

Отделните елементи на Природния колаген могат да характеризират разликите в цвета и вискозитета, типични за естествените продукти.

Хидрата на рибния колаген, получаван с тази технология, е единственият в света протеинов натурален гел, който е получил тази консистенция не чрез сгъстители, напр. карбомер. Не и с хидролиза – форма на желатина. Това е еволюционна натурална форма на тази субстанция – молекулите на колагена свързват водата по същия начин, както в естествена среда. Затова този Колаген се нарича Природен.

Употреба

Начин на употреба: Преди нанасяне на колагена кожата трябва да се измие с вода. Нанасяйте гела с деликатното потупване, докато кожата е все още мокра, като го нанесете  тогава, ефектите на абсорбиране на активните биологични колагенови пептиди са по-добри. Най-добри и най-забележими резултати дава нанасянето на Природния колаген директно след пилинг. Силно се препоръчва използването на колагена върху кожата на лицето, шията и деколтето системно 2 х дневно, сутрин и вечер. На възпалена или изгорена кожа се нанася толкова колаген, колкото се абсорбира. Първото действие на продукта може да се почувства след няколко минути.