Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Казеин 100% Casein - 1.8 КГ

Вкус
Цена: 120.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
WEIDER

Казеин 100% Casein - 1.8 КГ информация

Weider 100% Casein е протеинова формула  с калциев казеинат с бавно освобождаване на аминокиселините. Weider 100% Casein е силен антикатаболен продукт, който ще накара, Вас и Вашите мускули да се чувстват заредени за по-дълго време, тъй като снабдява организма Ви с аминокиселини за до 7 часа.

Казиенът е известен като " бавен " протеин . Това означава, че този вид протеини се усвояват бавно , затова всички ценни хранителни вещества се отделят непрекъснато през определен период от време. Това е особено полезно, когато известен период от време не приемате храна/ добавка, както например, докато спите. Ако приемем, че средно човек спи за около 7 часа, без каквито и да е хранителни вещества да се доставят през това време, то на първо място, мускулни клетки са останали с никакъв шанс за „презареждане”. Това води до катаболизъм , който всъщност е разрушителен за мускулните клетки. Weider 100% Казеин се произвежда с помощта на водещи производствени методи , като се използват най-добрите и качествени добавки. Той е идеален за последното хранене или като здравословна закуска. Структурата на казеина позволява всеки грам от него да се свързва с до 4 грама вода , това образува кремообразна консистенция и прави вкуса на добавката неповторим , което Ви позволява да се чувствате сити за по-дълго време.

Състав

Високо съдържание на протеин, над 84% с чист казеин ( ванилия ) !
Скъсяване времето за възстановяване на мускулатурата!
Ниско съдържание на мазнини и ниско съдържание на въглехидрати!
Чудесен вкус , дори и разтворен с вода!
Идеален за всяко време на деня !
Много високо съдържание на протеин от 100% чист казеин!

Употреба

Разбъркайте 25 гр. (1 мерителна лъжица) в 300 мл. полу-обезмаслено мляко или вода. За закуска, след тренировка и най-вече преди лягане.