Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

TESTAMAX - 84 Капсули Pure Nutrition

Цена: 37.00 лв.
Kоличество:
PURE NUTRITION

TESTAMAX - 84 Капсули Pure Nutrition информация

TAMAX на Pure Nutrition е продукт, който съдържа Д-Аспарагинова киселина, аминокиселина, която е мощен натурален стимулатор на тестостерона. Д-Аспарагиновата киселина научно е доказана, че повишава нивата на тестостерон в мъжкия организъм. Това води до увеличено либидо, повече и по-плътни мускули, сила и издръжливост.

Действа чрез два основни механизма в тялото. Д-Аспарагиновата киселина увеличава синтеза на белтъците cAMP и cGMP. cAMP e белтък, който се синтезира в тестисите и увеличава количеството на тестостерон и прогестерон в тялото. От друга стана cGMP повишава лутеинизиращия хормон, пролактина и хормона на растежа. Чрез този двоен механизъм, Testamax успешно води до по-високи ниво на тестостерон с близо 30%.

води да редица благоприятни ефекти върху анаболните процеси в тялото. Testamax засилва мускулния синтез и изграждането на качествена мускулна маса. Това оказва пряк ефект върху съотношението мазнини-активно тегло, като редуцира мазнините за сметка на мускулната маса. От своя страна мускулните влакна стават по-плътни и твърди. Testamax влияе непосредсвено върху атлетичното представяне като повишава абсолютната сила, експлозивността и издръжливостта. Това го прави многофункционален и високоефективен продукт.

Д-Аспарагиновата киселина увеличава тестостерона, но това води и до неизбежното конвертиране на тестостерон в естроген, за което основна роля играе ензима ароматаза. Безсмислено е да се приема д-аспаригинова киселина самостоятелно, затова във формулата на Testamax е включен Ди-Индолил Метан (DIM). Ди-Индолил Метан е натурална съставка, която се извлича от пъпеш, и има силно подтискащо въздейства върху ароматазата. Ди-Индолил Метан блокира формирането на естроген, като по този начин запазва нивата на тестостерон високи и възможността тестостерона да се използва ефективно.

Състав

Д-АСПАРТАНОВА КИСЕЛИНА 1460 МГ

DIM - 40 мг

Употреба

2-4 капсули дневно, за предпочитане сутрин с храната. Не приемайте повече от 8 седмици. След прием направете почивка от 4 седмици.

TESTAMAX - 84 Капсули Pure Nutrition - подобни продукти

100% PURE CREATINE - 500 Г - Pure Nutrition

100% PURE CREATINE - 500 Г - Pure Nutrition

Сила и възстановяване

PURE NUTRITION

35.00 лв.

KRE-ALKALYN 750 МГ - 120 Капсули Pure Nutrition

KRE-ALKALYN 750 МГ - 120 Капсули Pure Nutrition

Сила и възстановяване

PURE NUTRITION

45.00 лв.

CGT BLAST - Honey Melon - 600 Г Pure Nutrition

CGT BLAST - Honey Melon - 600 Г Pure Nutrition

Сила и възстановяване

PURE NUTRITION

33.00 лв.