Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Power Mass Gain 5000 gr

Вкус
Цена: 95.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
POWERFOOD

Power Mass Gain 5000 gr информация

Power Mass Gain е създаден за всички, които трудно покачват мускулна маса и за тези, които тренират интензивно и с големи тежести. Power Mass Gain съдържа всички ефективни субстанции за увеличаване обема на клеткатa и производството на АТФ, в комбинация с анаболни прекусори. Продуктът притежава бърза и качествена усвояемост на аминокиселините и въглехидратите.

Креатин Монохидрата, Таурина, включени в продукта, са с изразен мускулоиграждащ ефект. Подобряват взривната сила и енергия на трениращия. Съдържа 22% йонообменен ултрафилтриран сурватъчен протеин концентрат и сурватъчен изолат.

Power Mass Gain съдържа 22% йонообменен , ултрафилтриран суроватъчен протеин концентрат и суроватъчен изолат. Ако увеличаването на чиста мускулна маса, без натрупване на излишни мазнини е Ваша цел, то Power Mass Gain е Вашият правилен избор.

Съвременната интензивна тренировка е свързана с голям разход на енергия. Организма на човек е устроен така, че първо да задоволи собствените си енергийни нужди и после да възстановява и изгражда мускулната маса.

Употреба

2-3 пъти дневно по 1 доза (60 гр) с вода или мляко