Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

AMINO 2000 МГ + LEUCINE - 150 Таблетки Pure Nutrition

Цена: 32.00 лв.
Kоличество:
PURE NUTRITION

AMINO 2000 МГ + LEUCINE - 150 Таблетки Pure Nutrition информация

Amino 2000 на Pure Nutrition са суроватъчни аминокиселини за перфектното възстановяване!

Протеина е изграждащия компонент на всички живи същества. Той е жизненият израз на атомите. От своя страна основните градивни блокове на белтъчините са аминокиселините. Те биват заменими, незаменими и условно заменими. Заменимите аминокиселини могат да бъдат произведени в тялото, докато незаменимите могат да бъдат набавени единствено от въшни източници като храна и хранителни добавки.

За да се възстановява пълноценно, всеки един трениращ има нужда от приток на аминокиселини към мускулите. Набавянето на всички незамениними аминокиселини и бързото им усвояване само от храната е изключително трудна задача.

Информация за Amino 2000

Amino 2000 e напълно завършен комплекс от заменими и незаменими аминокиселини

В състава са включените всичките важни незаменими аминокиселини, особено БЦАА в големи количества за максимално възстановяване на мускулните влакна. Amino 2000 не е поредния евтин продукт, който запълва аминокиселинният профил на състава с големи количества соев протеин. Amino 2000 на Pure Nutrition съдържаt изцяло аминокиселини от суроватъчен протеин, най-пълноценния и бързоусвояем протеинов източник. Суроватъчните аминокиселини се характеризират с висока биологична стойност, бързо навлизане в кръвта и качествен аминокиселинен профил и високо съдържание на БЦАА.

Подпомага възстановяването след тренировка и тежка физическа дейност

Бързият приток на свободни суроватъчни аминокиселини създава благоприятна среда за нарастване на мускулната тъкан и увеличаването на обема й. Суроватъчните аминокиселини имат също положителен ефект при възстановяване от тежки операции и намаляване на нивата на стрес. Amino 2000 може да бъде и пълноценна добавка към всяко ваше хранене, обоготявайки аминокиселинния му състав, за по-качествена храна и по-добро здраве.

Това, което отличава Amino 2000 от сходните му продукти е високото качество на суровината и максималната и чистота, гарант за резултатите, които търсите.

Amino 2000 е под формата на таблетки с размер 2 грама. Таблетките позволяват по-голямо количество аминокиселини в една доза на по-достъпни цени.

Състав

18 различни аминокиселини

Употреба

2-4 таблетки от 1 до 3 пъти на ден. Особено важен е приема преди и след тренировка.

AMINO 2000 МГ + LEUCINE - 150 Таблетки Pure Nutrition - подобни продукти

beef amino 150 tab pure nutrition

beef amino 150 tab pure nutrition

Аминокиселини

PURE NUTRITION

32.00 лв.

100% PURE GLUTAMINE - 500 Г Pure Nutrition

100% PURE GLUTAMINE - 500 Г Pure Nutrition

Аминокиселини

PURE NUTRITION

50.00 лв.

BCAA BLAST - 250 Г Pure Nutrition

BCAA BLAST - 250 Г Pure Nutrition

Аминокиселини

PURE NUTRITION

37.00 лв.