Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Бутилка за структуриране на вода Flaška

За да получите информация за цена, наличност и доставка, моля обадете се на 0887 558 884 или пишете на sales@houseofsport.bg и ние ще се свържем с Вас.

Бутилка за структуриране на вода Flaška информация

Flaška Neo Design представлява Flaškа с неопренова защита, като при този модел са разработени различни, символизиращи природата дизайни на неопреновия калъф. Избраните мотиви са изчистени, опростени и разбираеми както самата бутилка Flaškа. 

Неопренът е здрав и не се къса, поради това този модел е подходящ за тези, които ще използват Flaška интензивно. С неопрена, Flaška е добре защитена от удари, той е и водоустойчив материал и не се мокри при пълненето ѝ с вода. В началото, неопренът има лека специфична миризма, която по-късно изчезва. 


Flaška Neo Design, закупена от магазин, е най-ефективна по отношение на емисиите на парникови газове в атмосферата. Анализите също така показват, че средно в Словения се пада консумация по 56 литра бутилирана вода на човек за година. При условие,че се спре закупуването на бутилирана вода и се премине към консумиране на питейна чешмяна вода от Flaška, средно всеки може да понижи емисиите на парникови газове, в резултат на собствената си консумация на питейна вода, най-малко с 36,81 kg CO2 или 95%  за 4 години.  Бяха определени възможностите за намаляване на емисиите на тези парникови газове. Резултатите ни изненадаха с това, че най-голям дял от емисиите се дължи на транспортирането между различните подизпълнители.

Състав

Стъклото съдържа 71% силиций, в който информацията е отпечатана посредством специално устройство и калъф от 3 мм неопрен.

Употреба

Flaška Neo Design има разнообразни приложения (в дома, на работното място, по време на спорт, при пътувания, в колата).

Бутилка за структуриране на вода Flaška - подобни продукти