Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Бутилка за структуриране на вода Flaška

За да получите информация за цена, наличност и доставка, моля обадете се на 0887 558 884 или пишете на sales@houseofsport.bg и ние ще се свържем с Вас.

Бутилка за структуриране на вода Flaška информация

Flaška с памучен защитен чорап. Памучният калъф предпазва водата от светлина и топлина, а от друга страна неговият ярък и свеж цвят Ви насърчава да пиете повече вода.

 

Flaška е различната бутилка за вода. Тя е нашата персонална бутилка, създадена за ежедневно ползване вкъщи, на работа, в колата или по време на спорт. Тя може да се ползва пълноценно няколко години и със всеки ден, в който използваме Flaška ние допринасяме много за опазването на околната среда.

 

Пиенето на вода от пластмасови бутилки е неблагоприятно както за нашето здраве така и за опазването на околната среда. Разрешение на тези проблеми дава бутилката Flaška, която е създадена за ежедневна и многократна употреба. 

 

Използвайки Flaška, Вие пиете по-качествена вода и спестявате пари, тъй като чешмяната вода е от 250 до 1000 пъти по-евтина от бутилираната. В някои случаи чешмяната вода има същите, а понякога и по-добри качества от бутилираната. 

 

Flaška не е обикновена бутилка; тя е бутилка с информация. Ако налеем в нея, обикновена вода от чешмата, след пет минути тя се променя и превръща в т.нар. жива вода. Учените са открили, че тази вода прилича на чистата, планинска, изворна вода по структура и е значително по-мека на вкус.

Състав

Стъклото съдържа 71% силиций, в който информацията е отпечатана посредством специално устройство

Употреба

Този вариант на Flaška е подходящ за стационарна употреба

(вкъщи или на работа).

Бутилка за структуриране на вода Flaška - подобни продукти