Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Масло за коса Лавандула, органик, 50мл.

За да получите информация за цена, наличност и доставка, моля обадете се на 0887 558 884 или пишете на sales@houseofsport.bg и ние ще се свържем с Вас.

Масло за коса Лавандула, органик, 50мл. информация

Био лавандуловата терапия за коса на Алтея съдържа гъсто, хранително масло, което стимулира растежа на косата и подсилва корените й. Овлажнява и подобрява еластичността на  косата, изгражда й устойчивост към ежедневният стрес. Богатият растителен микс предпазва от начупване и сплитане, възвръща блясъка и оформя косата. Съдържанието на витамини и минерали, заедно с възстановяващите свойства на българската лавандула помага на косата да расте по-бързо, по-силна и по-здрава. Специално създадената формула  укрепва слабата, чуплива и без блясък коса и подобрява външния й вид. Подсилена с  ароматни, етерични масла, тази маска отпуска ума, намалява тревогата и пробужда духа.

Състав

100% Натурално, 98,2% сертифицирано био масло за коса

Сертифицирано като био продукт от USDA

Произведено в България

 

Био масло от лавандула-Lavandula angustifolia /Organic Lavender Oil/

Лавандулата освежава и успокоява кожата. Нейните оздравителни, ароматерапевтични свойства помага за отпускане на ума, намалява тревогата и стимулира мисловният процес. Известна е с това, че помага за кожни проблеми, свързани с акне и обриви.

Био масло от карите-Vitellaria paradoxa /Organic Shea butter/

Богато на моно- и полиненаситни мазнини, то интензивно хидратира и подобрява еластичността и естественият блясък. Неговите отлични оздравителни и възстановителни качества, помагат за предпазване на кожата срещу околната среда и сухото време. Помага срещу слънчеви увреждания.

Био маслиново масло-Olea europaea /Organic Olive Oil/

Омекотява кожата, запазва и подобрява еластичността ѝ. Маслиновото масло е много богато на полифеноли, които са важен клас антиоксиданти, известни с действието си за забавяне на процеса на стареене на кожата.

Био масло от жожоба-Simmondsia chinensis /Organic Jojoba Oil/

Богато на мастни киселини, то прониква във фоликула на косата и спомага за излекуване на скалпа. Подсилва корените на косата, прибавя здравословен блясък. Много добре разнасящо се масло, което подпомага заздравяването на косата.

Био масло от сладък портокал
Citrus Sinenis /Organic Sweet Orange Oil/
Био масло от грейпфрут
 Citrus paradise /Grapefruit Oil/
Био масло от мандарина
Citrus reticulate /Tangerine Oil/
Био масло от лимон
Citrus limon /Organic Lemon Oil/

Тази внимателно избрана комбинация от цитросови масла, спомага за разстежа на косата и подобрява циркулацията. Действа добре на настроението и възстановява ума.

Витамин Е - Vitamin E

Бори се със свободните радикали и намалява оксидантните процеси, които водят до застаряване на кожата. В комбинация с Витамин А е крайно ефективен във възстановяването на кожата и обновяване на клетките. Намалява вредните фекти от слънчевата радиация върху кожата.

Употреба

Дневна терпия за коса и скалп: Разделете косата на дялове и нанесете малко количество директно върху скалпа и косата. Масажирайте нежно. След това измийте с шампоан.


Преди измиване на косата: Масажирайте с обилно количество върху скалпа и косата. Разнесете навсякъде и оставете за 15-20 мин. След това измийте добре с шампоан.

Нощна терапия: Нанесете за през цялата нощ. Измийте с шампоан на сутринта.

За по-дълбока  терапия: След като масажирате скалпа и косата с маслото(корените и краищата), покрийте главата с шапка за баня и оставете за 10-15 мин (така маслата ще проникнат по-добре). След това измийте с шампоан.

За блясък и контрол на къдриците: Поставете малко количество на ръката и разнесете из цялата коса.