Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Краве прясно мляко 1,5%, био, 0.500л.

За да получите информация за цена, наличност и доставка, моля обадете се на 0887 558 884 или пишете на sales@houseofsport.bg и ние ще се свържем с Вас.

Краве прясно мляко 1,5%, био, 0.500л. информация

Много е вероятно една глътка мляко Harmonica да ви върне за миг в детството, когато сте ходили на село и сте пили истинско прясно мляко...

Причината е в това, че използваме пълномаслено мляко с каймак, от крави, които пасат на открито. Добиваме го от био фермите в Троянския Балкан. Там, през топлата част на годината, кравите пасат на чисти зелени пасища, а през зимния сезон се изхранват със специална, приготвена през лятото от фермерите, смес, която се съхранява, като й се придава лека ферментация, за да не се използват консерванти.

Издоеното мляко се извозва до мандрата ни в Мало Бучино, където се приготвя по традиционна технология. Най-важният принцип, на който държим при обработката, е да съхраним полезните съставки – витамини, минерали и белтъци. Затова оставяме каймака в млякото и не хомогенизираме течността. По същата причина го пастьоризираме на по-ниска температура – 90 градуса, след което е готово за консумация.

Трайността му е пет дни.

Състав

100% био краве мляко!

Употреба

Пастьоризирано краве мляко за директна консумация.