Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

100 % Грозде, Органик, 1 литър

Цена: 8.90 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884

100 % Грозде, Органик, 1 литър информация

Това е био-органичен плодов сок, създаден от прясно изцедено грозде. Съдържащите се в него витамини C, B и A, фибри, калий и други минерали, въздействат благоприятно върху жизнеността и обновяването на организма, стимулират обмяната на веществата. Плодовете, използвани в тази напитка са отгледани биоорганично, без участие на торове и химични вещества. Тя не съдържа добавена захар или глутен. При производството не са използвани консерванти, нито добавки. Чистотата на отглеждане на гроздето и внимателното изцеждане създава вкусна напитка, естествен източник на полезни вещества. Сокът е подходящ за всички хора, за които качеството на суровините и 100% плодовото съдържание е от значение.

Състав

100% плодов сок от прясно изцедено органично отгледано грозде. Без генно модифициране, без добавена вода, без добавена захар, без консерванти, без подобрители и добавки. Не съдържа глутен.

Употреба

За всекидневна употреба. Разклатете добре преди употреба, за да се възползвате от плодовите фибри, които може би са се утаили на дъното. Консумирайте охладено, за да се насладите по-добре на напитката.