Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Макарони (спирали) от 100 % пълнозърнеста елда - Органик 250 гр.

За да получите информация за цена, наличност и доставка, моля обадете се на 0887 558 884 или пишете на sales@houseofsport.bg и ние ще се свържем с Вас.

Макарони (спирали) от 100 % пълнозърнеста елда - Органик 250 гр. информация

Сертифицирано от: Agricoltura biologica

 Произход: Италия

 Вид: Органик

Био макарони от елда, при това и пълнозърнести. Защо точно елда?

Елда е покритосеменна култура, изключително полезна за здравето на всеки. Съставът й осигурява лесно усвояеми белтъчини, желязо, калций, калий, йод, фосфор, цинк и др., както и флавоноиди , които помагат за забавяне процесите на стареене. Елда подхранва кожата, косата и ноктите. Подходяща е за спортуващите, тъй като увеличава мускулната сила и издръжливост.

Тъй като е с напълно пълнозърнест състав, тази храна предпазва от заболявания на сърцето и сърдечносъдовата система, понижава риска от диабет и детска астма до 50%. Фибрите в нея подобряват храносмилането и поддържат усещане за ситост, предпазват и от някои видове рак.

Състав

Пълнозърнесто брашно от елда*

                  * Култури, отгледани чрез биологично земеделие

Енергийна стойност

349 kcal/1478 kj

Протеини

14,44  гр

Въглехидрати

65,98 гр

Захари

3,00 гр

Употреба

Поставете макароните Castagno в подсолена вряща вода, като на всеки 100 грама паста е необходим 1 литър вода. Когато водата заври отново, варете 6 - 8 минути, като разбърквате от време на време. Овкусете с подправки и сосове по Ваш избор и добър апетит!