Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

100 % Нар, Органик, 1 литър

Цена: 12.49 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884

100 % Нар, Органик, 1 литър информация

Това е био-органичен плодов сок, създаден от прясно изцеден нар. Всяка бутилка от него съдържа мощни антиоксиданти, витамини А, С и Е и фолиева киселина в естествена форма. Те укрепват организма, повишават жизнеността и защитните сили и са необходими на всеки. Плодовете, използвани в тази напитка са отгледани биоорганично, без участие на торове и химични вещества. Тя не съдържа дабавена захар или глутен. При производството не са използвани консерванти, нито добавки. Естественият начин на отглеждане на плодовете в чиста и щадяща природата среда и внимателното им изцеждане създава освежаваща вкусна напитка, източник на полезни вещества. Сокът е подходящ за деца и подрастващи, бременни и кърмачки и за всички хора, за които чистотата на суровините и 100% плодовото съдържание е от значение.

Състав

100% плодов сок от прясно изцеден органично отгледан нар. Без генно модифициране, без добавена вода, без добавена захар, без консерванти, без подобрители и добавки. Не съдържа глутен.

Употреба

За всекидневна употреба. Разклатете добре преди употреба, за да се възползвате от плодовите фибри, които може би са се утаили на дъното. Консумирайте охладено, за да се насладите по-добре на напитката.