Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

100 % Ябълка, Органик, 1 литър

Вкус
Цена: 8.90 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884

100 % Ябълка, Органик, 1 литър информация

Това е био-органичен плодов сок, създаден от прясно изцедени ябълки. Всеки от плодовете, използвани в него е отгледан биоорганично, без участие на химични вещества и торове. При производството на този сок не са използвани консерванти, нито добавки. Той не съдържа добавена захар, нито глутен. Естественият начин на отглеждане на плодовете в чиста и щадяща природата среда и внимателното им изцеждане създава освежаваща вкусна напитка, естествен източник на витамин С и А, антиоксиданти, фибри и полезни вещества. Сокът е подходящ за деца и подрастващи, бременни и кърмачки и за всички хора, за които чистото плодово съдържание е от значение.


Състав

100% плодов сок от прясно изцедени органично отгледани червени ябълки. Без генно модифициране, без добавена вода, без добавена захар, без консерванти, без подобрители и добавки. Не съдържа глутен.

Употреба

За всекидневна употреба. Разклатете добре преди отваряне, за да се възползвате от плодовите фибри, които може би са се утаили на дъното. Консумирайте охладено, за да се насладите по-добре на напитката.