Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Pure Creatin 500 грама

Цена: 26.90 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884

Pure Creatin 500 грама информация

Pure Creatin 500 на PUMP FOOD съдържа напълно изчистен висококачествен креатин монохидрат, който може да предизвика мускулен растеж и максимална сила. Ако Вашата цел е повишената мускулна маса и мощност, внушителният външен вид и самочувствие, можете да се доверите на Pure Creatin 500. Креатинът ще постигне всичко това и ще възстанови изразходваната енергия. Нещо повече - той ще стимулира увеличаването на обема на мускулите, като действа на клетъчно ниво. Увеличаването на размера на мускулните клетки (клетъчна хидратация) се подпомага от внасянето на вода в тях. Вследствие на това, те са изпълнени и „напомпани". Тъй като водата навлиза в самите мускулни клетки, спортистите, използващи креатин не изглеждат подпухнали. В действителност, мускулите не само изглеждат по-големи, но и придобиват допълнителна енергия и мощ. Това позволява на спортистите да се възстановят по-бързо и да получат все повече енергия за тренировъчните цикли.
Pure Creatin 500 е микронизиран креатин с изключително високо качество и технология на производство, при която са вложени напълно изчистени суровини. Специално разработен и с пълни гаранции за увеличен обем на мускулите, сила и енергия. И разбира се тестван задълбочено в клинични условия, доказан във всяко едно от постиженията, които обещава.

Състав

Съдържание

на 100 g

на 1 доза (3g).

 

 

 

Енергия

0 kJ

0 kJ

 

0 kcal

0 kcal

Креатин Монохидрат

100 g

3 g

Протеин

0 g

0 g

Въглехидрати

0 g

0 g

Мазнини

0 g

0 g

Употреба

Най-добри резултати се постигат, когато креатинът се взема по специален метод, разделен на два етапа. Първият етап се нарича "зареждащ" и е препоръчителен за всеки, който взема креатин за първи път. Както подсказва името, този етап включва "зареждане" на мускулите с креатин. Той има продължителност 4 до 7 дни, през които се вземат 20 - 30 грама на ден, най-добре с вода или плодов сок. След това започва вторият етап. През него се вземат 2 - 5 -10 грама на ден (или 0,03 грама на килограм тегло) , за да се поддържат мускулите заредени. Съществува и друг метод за приемане на креатин, при който не се провежда зареждане, а се започвате с дози от 5 до 10 грама дневно всеки ден. При този вариант отново ще получите желаните резултати, но обикновено със зареждащ етап, те идват по-бързо. Препоръчително е креатинът да се комбинира с прости въглехидрати (като плодов сок) и да се приема половин час преди тренировка. Най-често еднократната доза е около 3-5 грама.