Лактера Алерджи Фри Роуз, пробиотик информация
Лактера алерджи фрий роуз е оригинален пробиотик на козе мляко, съдържащ изцяло натурални пробиотични щамове, изолирани в България. Те са с максимална преживяемост и устойчивост при съхранение на стайна температура. След рехидратация и преминаване през стомашно-чревния тракт на човека тези пробиотици постигат максимална бионаличност и благотворно действие. Продуктът е подходящ за деца и възрастни с алергия към краве млечен протеин. Той поддържа имунната система, черния дроб и естествените функции на организма през пролетно-есенния сезон на цъфтеж на растенията.
Лактобацилус Булгарикус и Стрептококус Термофилус са единствените пробиотици, които имат здравна претенция в Европейския Съюз като подобряват смилането на лактозата (Регламент 432 на ЕС). Няма други пробиотици (Бифидо бактериум, Лактобацилус Ацидофилус и други известни на пазара), които да имат призната здравна претенция в ЕС.
*Референтни количества за прием на средностатистически възрастен (8400 kJ / 2000kcal).
Състав на капсула: титаниев диоксид и хипромелоза.
Не съдържа оцветители, консерванти, генетично модифицирани микроорганизми, холестерол и глутен. Микроорганизмите са собственост на Дафлорн ООД. Продуктът е патентован в Европейския съюз.
Противопоказания: непоносимост към някоя от съставките на продукта.
Съхранение: при температура под 24°C.
Опаковка: 30 капсули.
Производител: Дафлорн ООД, България.
Състав
Съдържание в 2 капсули (600 мг): енергийна стойност 8,5 KJ / 2 Kcal.*; 500 мг патентована пробиотична формула на козе мляко, съдържаща над 16 милиарда активни живи и латентни CFU Lactobacillus bulgaricus DMR1, DMR2 и Streptococcus thermophilus DMR3, DMR4; 40 мг декстроза монохидрат; 40 мг антивтвърдител магнезиев стеарат; 20 мг българско розово масло.
Употреба
2 капсули дневно.
Лактера Алерджи Фри Роуз, пробиотик - подобни продукти