Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Лактера Актив, пробиотик

Цена: 90.00 лв.
Kоличество:
Laktera

Лактера Актив, пробиотик информация

В Лактера Актив осемте щама пробиотични млечнокисели бактерии вкл. Лактобацилус Булгарикус са първите в Света изцяло натурални пробиотици, изолирани от чиста изворна вода в дивата природа на България. По време на производствения процес, използвайки древния опит и модерната биотехнология Лактобацилус Булгарикус разгражда протеините и казеина на млякото до всички 21 заменими и незаменими аминокиселини, които са готови за усвояване от човешкия организъм. В същото време се обвива от тях с естествена обвивка, която го запазва жив както на стайна температура ,така и при преминаване през целия стомашночревен тракт на човека. Пробиотичната храна е съчетание на осем пробиотични щама и хранителни нутриенти.

 

Лактера Актив е ниско до безлактозна, обезмаслена храна и съдържа и естествените витамини, минерали и микроелементи на млякото.

Лактобацилус Булгарикус и Стрептококус Термофилус са единствените пробиотици, които имат здравна претенция в Европейския Съюз като подобряват смилането на лактозата (Регламент 432 на ЕС). Няма други пробиотици (Бифидо бактериум, Лактобацилус Ацидофилус и други известни на пазара), които да имат призната здравна претенция в ЕС.

 

Лактера Актив доставя на вашето семейство полезните ефекти на пробиотиците, млечните аминокиселини, витамини и минерали. Тя е подходяща като хранителна подкрепа при деца с респираторни инфекции и диарии и им повишава имунитета.

 

Лактера Актив е ефективна при бременни жени с горнодиспептичен синдром и киселини както и при възрастни с нарушен метаболизъм и гастроинтестинални заболявания.

 

Действие:

 

    Лактера Актив повишава имунитета и поддържа гастроинтестиналния комфорт при деца и възрастни и е подходяща за употреба от бременни жени;

    Лактера Актив съдържа натурални уникални пробиотични щамове от изворна вода в България.

 

Съхранение: Да се съхранява на сухо и проветриво място, при стайна температура.

 

Опаковка: 250 g

 

Производител: Дафлорн ООД, България.

 

 

Състав

Съдържание в 1 мерителна лъжичка (3 гр):Енергийна стойност - 42 kJ/10 Kcal; Мазнини - 20 мг (

 

*Референтни количества за прием на средностатистически възрастен (8 400 kJ/2000kcal).

 

Продуктите са изцяло натурални, не съдържат глутен, холестерол, консерванти, оцветители, ГМО. Пробиотичните щамове са собственост на Дафлорн и продуктът е патентован в България и САЩ.

 

Продуктът съдържа краве млечен протеин.

 

Употреба

Препоръчителна дневна доза:

 

за деца (6м до 3г) - 1 мерителна лъжичка, 1 път дневно, разтворени с малко течност с температура не по-висока от 45º С за запазване на живите пробиотици;

 

за деца (3г до 14г) - 1 мерителна лъжичка, 1-2 пъти дневно, разтворени с малко течност с температура не по-висока от 45º С за запазване на живите пробиотици;

 

при гадене и киселини при бременни жени - 1-2 мерителна лъжички при появата на гадене и киселини, разтворени с малко течност с температура не по-висока от 45º С за запазване на живите пробиотици;

 

при възрастни за профилактика на имунитета срещу гастро-интестинални болести - 1-2 мерителна лъжички, 1-2 пъти дневно, разтворени с малко течност с температура не по-висока от 45° С за запазване на живите пробиотици.

 

Може да се консумира и в сух вид.

Лактера Актив, пробиотик - подобни продукти

Лактера Вит, пробиотик

Лактера Вит, пробиотик

Сила и възстановяване

Laktera

17.10 лв.

Лактера Форте, пробиотик

Лактера Форте, пробиотик

Сила и възстановяване

Laktera

17.10 лв.

Лактера Оптима, пробиотик

Лактера Оптима, пробиотик

Сила и възстановяване

Laktera

15.70 лв.