Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Мъжки гел за лице интензивно почистващ омазняване, с лимон 100 мл.

Цена: 7.10 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Himalaya

Мъжки гел за лице интензивно почистващ омазняване, с лимон 100 мл. информация

Специално разработена формула за мъже без сапун. Билковата формула, обогатена с лимон и индийска върба, нежно почиства лицето и премахва излишната мазнина. 

Подсилена с Active Boost технология, която увеличава проникването на основните активни вещества и ускорява действието на билките. Екстрактът от кора на индийска върба е богат на полифеноли, които подсилват защитните свойства на кожата. Билката има противомикробни и стягащи свойства и е богата на танини. Индийската върба се е ползвала в традиционната медицина за лекуване на рани и за облекчаван на кожни заболявания. Екстракт от лимонова кора е добре познат адстрингент (има стягащи свойства).Богат на флавноиди, лимонът проявява забележителни абсорбиращи свойства и премахва излишната мазнина. Има силно противомикробни и почистващи свойства. Хипоалергичен. Дерматологично тестван продукт.

Употреба

Нанесете малко количество от гела на влажно лице, избягвайки очите. Масажирайте леко с върха на пръстите. Изплакнете и подсушете лицето. За най-добри резултати използвайте сутрин и вечер. Само за външна употреба.