Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Real Pharm Pancake 1000 гр. (12,5 дози)

Цена: 38.00 лв.
Kоличество:
REAL PHARM

Real Pharm Pancake 1000 гр. (12,5 дози) информация

Още един голям плюс на тези палачинки е, че не е нуждо да се консумират веднага след приготвяне! Дори и поднесени студени, те не губят нищо от своята пухкавост и чудесен вкус. Освен това, универсалността на палачинковата смес ви дава богат избор от комбинации за сервирането им – с всякакви сиропи, фъстъчено масло, плодове, сосове или подправки.  

С Pancake Real Pharm вашите палачинки ще се получават винаги перфектни! Смело можете да заложите на това качество и лекота на приготовление, просто смесете 1 доза от сместа с вода или мляко и изпечете палачинката си в предварително загрятия тиган!

Състав

инстантизирани натурални овесени ядки, суроватъчен протеин концентрат WPC80, обезмаслено мляко на прах, овесено брашно, яйчен белтък на прах, яйчен жълтък на прах, хлебна сода, бакпулвер, сол, ксантанова гума (сгъстител), аромати, сукралоза (подсладител).

Употреба

Сипете в купа 80 гр. (1 доза) от сместа, разбъркайте добре със 75 мл. вода или мляко до получаването на хомогенна смес и изпечете добре от двете страни в нагорещен и намазнен тиган.

Забележка

Алергенна информация: Съдържа мляко (суроватъчен протеин и сухо мляко) и яйца!

Real Pharm Pancake 1000 гр. (12,5 дози) - подобни продукти

G-BAR Natural Handmade Protein Brownie 100 гр

G-BAR Natural Handmade Protein Brownie 100 гр

Протеинови вафли

REAL PHARM

4.59 лв.