Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

BCAA Complex - 250 капс.

Цена: 55.00 лв.
Kоличество:
ASL

BCAA Complex - 250 капс. информация

American Strong Labs BCAA Complex е ултра ефективен антикатаболен суплемент, осигуряващ на организма аминокиселини с разклонена верига (ВСАА) - L-Isoleucine, L-Leucine и L-Valine. Усвояват директно в мускулната тъкан и помагат за увеличаване на натоварването и ускоряване на възстановяването

Състав

American Strong Labs BCAA Complex е ултра ефективен антикатаболен суплемент, осигуряващ на организма аминокиселини с разклонена верига (ВСАА) - L-Isoleucine, L-Leucine и L-Valine.

BCAA Complex са аминокиселини в свободна форма, която е най-добре и бързо усвояемата форма на свободните аминокисекини. Интензивната тежка тренировка и/или ниският калориен прием водят до загуба на мускулна маса.

Приемането на BCAA Complex като антикатаболен агент води до по-бързо възстановяване на мускулната тъкан, а като вторичен ефект наличието на BCAA BCAA Complex в кръвообръщението води до ускорено изгаряне на мазнините. Запазването на чистата мускулна маса ще увеличи натоварването и интензивността при подходяща тренировъчна програма.

BCAA Complex се усвояват директно в мускулната тъкан и помагат за увеличаване на натоварването и ускоряване на възстановяването. Това се дължи и на наличието на витамин С и витамин В6 във формулата на продукта.

Употреба

4 капсули дневно

BCAA Complex - 250 капс. - подобни продукти

AminoMax 12000, 350tab ASL

AminoMax 12000, 350tab ASL

Аминокиселини

ASL

76.00 лв.

BCAA Complex 120 капсули

BCAA Complex 120 капсули

Аминокиселини

ASL

36.00 лв.

L-Glutamine micronized 300 грама

L-Glutamine micronized 300 грама

Аминокиселини

ASL

42.00 лв.