Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

MUSCLE ® PROTEIN BAR - 70гр FIT & SHAPE

Вкус
Цена: 2.50 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
FIT & SHAPE

MUSCLE ® PROTEIN BAR - 70гр FIT & SHAPE информация

Мека консистенция с добавено криспи, е една невероятна комбинация, която сме съчетали в Масъл Протеин Бар. Съдържа 30% белтъчини, подсладен е със Стевия и е богат на диетични фибри.

Вкусен протеинов десерт с оризово криспи и мека текстура. С внимателно подбран съставки, вие получавате 21гр висококачествени белтъчини с всеки протеинов бар. Съотношението от прости към сложни въглехидрати 1:4 го прави изключително подходящ за прием и в късния следобяд. Ще ви зареди с енергия преди тренировка и ще възстанови уморените ви мускули след нея.

Състав

Суроватъчен протеин концентрат (мляко), млечен протеин изолат (мляко), калциев казиенат (мляко), соев протеин изолат (соя), растителни мазнини, оризово криспи, инулин, фруктоза, глюкоза, сорбитол, кокосово масло, стабилизатор: гума гуар, гума ксантан, нискомаслено какао на прах, ароматизанти, оцветител, подсладител: стевия.

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.

Употреба

Приемайте едно блокче 45-60мин преди тренировка за повече енергия и издръжливост. След тренировка ще помогне за по-бързото възстановяване на мускулите. Може да го приемате по всяко време на деня за допълнителен белтъчен прием.

MUSCLE ® PROTEIN BAR - 70гр FIT & SHAPE - подобни продукти

BROWNIE PROTEIN BAR 1 бр. X 100 гр. карамел, бадеми и орехи

BROWNIE PROTEIN BAR 1 бр. X 100 гр. карамел, бадеми и орехи

Протеинови вафли

FIT & SHAPE

3.50 лв.

BROWNIE PROTEIN BAR

BROWNIE PROTEIN BAR

Протеинови вафли

FIT & SHAPE

3.00 лв.