Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Паста за зъби с колаген 100ml

Цена: 23.30 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
COLWAY INTERNATIONAL

Паста за зъби с колаген 100ml информация

създадена от естествени съставки, които перфектно поддържат устната хигиена на цялото семейство. Комплекс от активни вещества, обогатен с морски колаген със силно регенериращо действие върху венците, създаден да осигури прекрасна и здрава усмивка. Благодарение на естествения силиций  пастата почиства много добре, видимо изсветлява емайла и осигурява на зъбите чудесен блясък. Екстрактите от лайка и алое действат успокояващо. Eкстрактът от зелен чай помага за поддържането на правилното ниво на рH в устната кухина, като възпрепятства развитието на бактериите, отговорни за възникването на кариеси. Нано среброто убива бактериите и действа противовъзпалително. Червените водорасли Corrallina Officinalis Extract укрепват стените на кръвоносните съдове на венците. Те съдържат и изключително голямо количество естествен калций, който е основен строителен материал за зъбите. 

Състав

Зъбите се почистват с малко количество паста мин. два пъти дневно. След това устата се изплаква обилно. 

Употреба

Koлаген

извлечен от рибени кожи чрез метод, патентован в Полша. Силно регенерира венците, подпомага възстановяването им. Препоръчва се за профилактика на пародонтоза и пародонтални заболявания.   

 

Червените водорасли Corrallina Officinalis Extract 

имат изключително високо съдържание на естествен калций, укрепват стените на кръвоносните съдове на венците и увеличават устойчивостта им към външни фактори. Съдържат протеини, минерални съставки и следните аминокиселини: аланин, аспаргин, глицин и лизин. 

 

Eкстракт от лайка 

съдържа етерично масло, съдържащо хамазулен и а-бизаболол: вещества, които действат противовъзпалително, антибактериално и противогъбично, както и флавоноиди, кумарини, слузни вещества и полизахариди, действащи антисептично и успокояващо. 

 

Eкстрактът от зелен чай

помага за поддържането на правилното ниво на pH в устната кухина и по този начин възпира развитието на бактериите, отговорни за възникването на кариеси и вредното им действие върху зъбите. Облекчава проявите на пародонтоза благодарение на катехините (антиоксидантите), които елиминират бактериите, отговорни за възпаленията в устната кухина.  

 

Нано сребро Axonite 

има антибактериално, противовъзпалително и успокояващо действие. Антибактериалните свойства на нано среброто водят до значително понижаване на метаболитната активност и броя на бактериите, създаващи колонии  и изработването на млечна киселина в бактериалния микрофилм, който е отговорен за възникването на кариеси  и пародонтални заболявания. Естествен консервант.  

 

Екстракт от алое 

действа хидратиращо, успокояващо, редуцира зъбния камък. Препоръчва се за профилактика при възпаления на венците. Aлоето притежава омекотяващи, регенериращи, антибактериални и противогъбични свойства.  Помага при зарастването на рани и лечението на възпаления. 

 

Силиций 

хидратирания силициев диоксид чисти и полира зъбите, помага за отстраняването на зъбната плака; подобрява консистенцията на пастата, като улеснява нейното разнасяне.