Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

YOHIMBE 500mg - мощен афродизиак, ускоряващ метаболизма

Цена: 34.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Eurovital

YOHIMBE 500mg - мощен афродизиак, ускоряващ метаболизма информация

Мощен афродизиак за мъже и жени. Повишава либидото. Подпомага сексуалната активност и сексуалната функция. Силен антиоксидант и енергетизатор. Оказва превенция на артериите срещу запушване и от сърдечни пристъпи.

Какво е йохимбе?

Йохимбе (Pausinystalia Yohimbe) е вечнозелено дърво, което расте в Конго, Камерун и Габон. Кората на дървото съдържа химично вещество, наречено йохимбин, което се използва във фармацевтиката.

Йохимбе е билка, която се използва от векове. Йохимбе е открито от африканските племена, които го смятат за истински афродизиак. Въпреки че йохимбе често се използва като афродизиак, то упражнява и други здравословни въздействия. Смята се, че помага при депресия, високо или ниско кръвно налягане, болки в гърдите и импотентност (или други сексуални проблеми).

Йохимбе притежава необходимите вещества да осигури на тялото и ума хармония.

Как действа Йохимбе?

Йохимбе блокира алфа-2 адренергическите рецептори, докато стимулира другите рецептори - това усилва кръвния поток към мъжките полови органи, удължава ерекцията, усилва чувствителността на пениса, което прави половия акт по-стимулиращо изживяване.

Поради повишения приток на кръв към тъканите и фалоса, едновременно се възбужда и центъра на ерекция в гръбначния мозък, който действа като средство за стимулиране на ерекцията. В същото време оказва ефект и върху кората на главния мозък, като премахва чувството за несигурност, скованост, тревожност, повишава сексуалните и емоционални усещания по време на интимност, повишава двигателната активност и подобрява обмяната на веществата. Йохимбинът, който е част от Йохимбе, отслабва инхибиторния ефект на мозъчната кора в центъра на сексуално поведение, контролира ерекцията и еякулацията в центровете на гръбначния мозък (тяхната дейност се потиска не само психологически, но води и до импотентност в напреднала възраст), повишава нивото на хипофизата и тестостерона, подобрява циркулацията на кръвта до тестисите, техните придатъци, до простатата, като поддържа по-високо ниво на сперматогенезата в напреднала възраст. Често йохимбе се приема само като билка за мъжката еректилна дисфункция, но тази билка също е сексуален стимулатор и за жените, приема се и от жени, които страдат от фригидност. Йохимбе повишава чувствителността и прилива на кръв към гениталните органи. Дозата обаче трябва да се поддържа ниска, за да се избегнат страничните ефекти. Други здравословни проблеми, които могат да бъдат ефективно третирани с йохимбе са високия холестерол, сухота в устата и проблеми на нервната система.

Доказано е, че йохимбе предпазва от сърдечни пристъпи, помага за предпазване на артериите от запушване, а като резултат от  това предотвратява евентуалната миокардна дисфункция и удар. Йохимбе има тонизиращ ефект и може да действа и като вид антидепресант, тъй като понижава безпокойството и неувереността.  

Йохимбе може също да помогне за понижаване на телесното тегло. Счита се за стимулант, който може да увеличи сърдечния ритъм и да помогне за топенето на мазнините. Може също да намали синтеза на масзнини и да предотврати съхраняването им в организма и да помогне за тяхното премахване. Някои културисти и спортисти използват йохимбе, тъй като смятат, че то увеличава тяхната издръжливост при тренировки.

Има ли странични ефекти?

Страничните ефекти от йохимбе общо взето са слаби, ако не се приемат високи дози. Винаги се започва с най-ниската като ефективност доза и се увеличава бавно, за да се избегнат страничните ефекти.

Йохимбе се свързва с високото кръвно налягане, ускорен сърдечен ритъм, главоболие, безпокойство, замаяност и безсъние. Йохимбе може да бъде опасно, ако се приема в големи дози или за дълъг период от време.

Хора, които са под въздействието на наркотици, амфетамини, кофеин, успокоителни, антихистамин, транквиланти и антидепресанти, както и голямо количество алкохол, трябва да избягват приема на този продукт. Не се препоръчва на хора, които страдат от бъбречни и сърдечни заболявания, глаукома, диабет, психически разстройства или язва на дванадесетопръстника или стомаха.

Йохимбе не бива да се приема с храна или напитки, съдържащи тирамини (сирене, шоколад, бира, зряло месо, ядки).

Какви са научните доказателства в подкрепа на действието на йохимбе?

В двойно-сляпо изследване 182 мъже с еректилна дисфункция ежедневно приемат по 42mg йохимбе. В рамките на един месец 34% от участниците съобщават за пълно възстановяване на сексуалната функция, а 24% - за частично подобрение.

В друго изследване с 48 мъже с импотентност, 46% съобщават за подобрение на сексуалната функция.В изследване на Университета Станфорд върху йохимбе 90% от участниците усещат засилено сексуално желание след по-малко от 1 час.

В едно по-старо изследване в Германия от 1977 г. 86 пациенти с еректилна дисфункция приемат всеки ден по 30mg йохимбе в продължение на 8 седмици. 71% от пациентите отговарят положително с цялостно подобрение на сексуалната функция и либидо.

Състав

Йохимбин 500мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приема 1 капсула до три пъти дневно с храна или според предписанието на лекар.

Опаковка: 90 капсули в контейнер