Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

7-KETO DHEA 50mg 60 Capsules - за имунната система и паметта

Цена: 59.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Eurovital

7-KETO DHEA 50mg 60 Capsules - за имунната система и паметта информация

Забавя процесите на стареене, повишава енергията и намалява умората. Стимулира функцията на имунната система,  щитовидната железа и паметта. Спомага при алергии, автоимунни смущения и астма.  Подпомага здравословната функция на сърдечно-съдовата система. Усилва изгарянето на калории и топенето на мазнини, увеличава чистата мускулна маса.

Какво е 7-Keto® DHEA?

7-Keto® DHEA е естествена форма на DHEA (дехидроепиандро-стерон). Това е универсален, патентован метаболит на DHEA, подпомагащ имунната система и паметта, без да се преобразува в половите хормони тестостерон или естроген.

Изследванията водят до заключението, че 7-Keto® е благоприятен в борбата с определени болести като сърдечни заболявания, диабет, болест на Алцхаймер, болест на Паркинсон и лупус. Проучване на Университета на Тенеси открива, че DHEA повишава чувствителността към инсулина при жени в постменопауза, което означава, че може да предпази от развитието на неинсулиново зависим диабет. Поради това той помага за регулиране на нивата на кръвната захар. Знае се също, че подпомага метаболитните процеси, при които се отделя топлина, и увеличава активността в щитовидната жлеза. Едно от най-широко известните ползи на 7-Keto® е свойството му да усилва имунната система. Друго изследване сочи, че 7-Keto® е ефикасно средство за усилване на паметта.

Как действа DHEA?

Изследванията показва, че DHEA забавя стареенето. Нормално е нивата му да спадат с възрастта. Съществуват сериозни основания да се смята, че допълнителния прием на DHEA подмладява и удължава жизненият цикъл. Освен това DHEA играе важна роля за подобряване на познавателните способности. Мъже с високи стойности на DHEA притежават не само повече физическа сила и енергия, но имат и по-добри умствени възможности. Нормалните серумни нива на DHEA са свързани с понижен риск от заболявания на сърдечно-съдовата система.

DHEA може да окаже забележително влияние върху мускулната маса. DHEA може да блокира катаболитния (разграждащия) ефект на кортизола върху мускулната тъкан, костите и кожата. Кортизолът е катаболитен (разграждащ тъканите) стресов хормон. Установено е, че физическото натоварване значително покачва серумните му нива. Тези високи нива на кортизола подпомагат значително катаболитните ефекти върху мускулните тъкани. Доказано е, че DHEA блокира някои от острите ефекти от освобождаването на кортизола вследствие на стрес.

DHEA може сериозно да повлияе правилното оформяне на телосложението, спомагайки растежа на телесната мускулна маса. Изследвания разкриват, че допълнителният прием на високи дози DHEA намалява телесната мазнина до 31% само за 28 дни, като в същото време поддържа същото общо телесно тегло. Това говори за значително увеличение на телесната мускулна маса за сметка на телесните мазнини. Според това изследване, DHEA притежава свойството значително да променя телесния състав, като благоприятства нарастването

Защо да приемаме 7-Keto®?

• Сърдечно-съдова система: Известен със своето полезно въздействие върху сърдечно-съдовата система, 7-Keto® увеличава мускулната телесна маса, като намалява кортизола – стресов хормон, който представлява катаболитен агент, потискащ имунната система и увеличаващ количеството на тестостерона спрямо кортизола. 7-Keto® може също да усили термогенезата. Проучване на Университета на Южна Калифорния в Сан Диего разкрива, че хората, които използват 100mg DHEA всеки ден в продължение на 6 месеца, топят мазнините и натрупват повече мускулна маса.

• Забавя стареенето: 7-Keto® поддържа младостта, възвръща младежката жизненост и създава усещане за благосъстояние. Проучване, проведено от Американската колегия на лекарите в продължение на 8 седмици, показва значителна загуба на телесни мазнини и телесна маса. Тестват се 30 души с наднормено тегло в зряла възраст - на 15 от тях са давани по 100mg 7-Keto® два пъти на ден, а другите 15 приемат плацебо. Всички тествани правят физически упражнения по три пъти на ден по 60 минути, изпълнявайки аеробни и анаеробни упражнения. Тестовете за структурата на тялото в началото, след 4 седмици и след 8 седмици разкриват, че тези, които са се упражнявали, докато приемат 7-Keto®, намаляват мазнините с 1.8%. Никой от обектите на изследването не проявява каквито и да било странични ефекти.

7-KETO (7-КЕТО) подобрява функцията на щитовидната жлеза (което подпомага за изгарянето на телесни мазнини) и имунната система. С увеличаването на възрастта производството на DHEA значително намалява и затова е добре да се приема като хранителна добавка.

Какви са научните доказателства в подкрепа на DHEA?

В скорошно изследване ендокринологът д-р Самуел Йен от Университета на Калифорния в Сан Диего назначава добавка DHEA на 30 мъже и жени на възраст между 40-70 години в продължение на 6 месеца. Участниците в изследването се чувстват значително по-добре физически и психически и оплакванията им намаляват.

Д-р К. Норман Шийли посочва, че DHEA играе основна роля в имунната система, градивен елемент е на половите и редица други хормони и определя общото здравословното състояние и настроението. При всяко по-значително заболяване DHEA е в дефицит, включително при хора с наднормено тегло, диабет, високо кръвно налягане, рак, различни имунни дефицити, заболяване на коронарната артерия и автоимунни нарушения.

В изследване, проведено от Д. Якубович и колеги, 22 мъже приемат по 300mg DHEA всяка вечер в продължение на 30 дни. Наблюдава се спад в нивата им на инсулин с 27%. Също така се увеличава IGF-1 (инсулиноподобен фактор на растежа - мощен хормон с разностранни ефекти, най-забележимият от които е върху телосложението, подобен на ефекта от хормона на растежа), като мускулната маса нараства със 7.8%.

Чрез изследвания е доказано, че хората, намиращи се в депресия, имат ниско ниво на ДХЕА в кръвта. С поемане на 30-90 мг. от хормона дневно е забелязано чувствително подобряване на настроението им.

Състав

7-Keto (3-ацетил-7-оксо-дехидроепиандростерон) 50мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приема 1 капсула дневно с храната или според предписанието на лекар.

Опаковка: 60 капсули в контейнер.