Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea SERRAPEPTASE 90 Capsules

Цена: 51.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea SERRAPEPTASE 90 Capsules информация

Серапептидаза или серапептаза е протеолитичен ензим, произвеждан от бактерията сератия, която живее в червата на копринената буба. Когато е готова да излезе от пашкула си, тя произвежда ензима, който разлага тази много твърда обвивка. Серапептазата е имуноактивен ензим. Хистологични изследвания разкриват силните противовъзпалителни ефекти на този естествено произвеждан ензим. Използва се успешно от 30 години в Европа и Азия за намаляване на болката, възпалението и прекомерното отделяне на секрети. Повече от 40 клинични изследвания потвърждават полезните й действия. Тя разгражда мъртвите тъкани, тромби, кисти и артериалната плака и потушава възпаления във всички форми. Серапептазата разлага тромбите и подпомага свиването на разширените вени.

Защо да вземаме серапептаза Biovea ?

  • Мощни противовъзпалителни свойства: Серапептазата на Biovea е ефективна при целия диапазон от възпалителни проблеми, особено при намляване на отоци, предизвикани от травма. Тя притежава противовъзпалителни свойства, подобни на тези на салицилатите, ибупрофена и нестероидните противовъзпалителни средства. Успешно се използва при артритни, артрозни и други състояния, свързани със ставите. Повлиява възпалителни проблеми на ушите, носа и гърлото. Повишава активността на антибиотиците и противодейства на бактериите.
  • Намалява болката: Освен че намалява възпалението, една от най-забележителните ползи на серапептаза Biovea е, че намалява болката поради способността и да блокира освобождаването на болкопредизвикващите амини от възпалените тъкани. Облекчава хронична и остра болка и намалява подуването. Намалява болките в ставите и мускулите вследствие на спорт, претоварване и други фактори.
  • Синузит: Чрез противовъзпалителните си свойства серапептаза Biovea оказва благоприятно въздействие върху страдащите от хроничен синузит. При това състояние секретите в носната кухина се отделят прекомерно и се сгъстяват. Това сгъстяване пречи на секрета да се освобождава. Серапептазата намалява гъстотата на секретите, и засилва изхвърлянето им.
  • Здраве на сърдечно-съдовата система: Серапептаза Biovea разгражда мъртвите тъкани. Тя може да разгради тромбите, фиброзните слоеве, които изграждат атероматозната плака и кистите. Използва се при запушване на артериите и блокирани каротидни артерии, когато традиционната помощ е прекалено рискова. Подпомага свиването на разширените вени.

Състав

Серапептаза (min of 40,000 IU) 500mg

Употреба

Да се приема 1 до 2 капсули 2 пъти дневно на празен стомах с повече вода или според предписанието на лекар.