Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea PROSTATE HEALTH

Цена: 42.50 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea PROSTATE HEALTH информация

Какво е Prostate Health Biovea ?

Prostate Health на Biovea подобрява здравето на простата и може да окаже благоприятно въздействие при мъжете, облекчавайки проблемите при уриниране. С напредването на възрастта при мъжете нараства необходимостта от приемане на хранителни вещества, необходими за поддържане на здрава простата. Prostate Health Biovea е създаден да осигури билкови добавки от най-високо качество.

Защо да приемате Prostate Health Biovea ?
Простатата е един от органите от мъжката пикочо-полова система, при който често настъпват нарушения. Съществуват три здравословни проблема, засягащи простатата:

Рак на простата: Втората водеща причина за смърт сред мъжете. Мъжете над 50 години обикновено са предразположени към проблеми с простата - до 80% от тях имат някакъв проблем с простата.

Простатит: Често срещано възпаление на простатната жлеза при мъжете от всички възрасти. Обикновено се причинява от бактерии, които инфектират простата от друга част на тялото. Друга причина за простатита могат да са хормонални промени в организма.

Доброкачествена хипертрофия на простата: Това е постепенно увеличение на простата. Смята се, че е резултат от хормонални промени, свързани с възрастта. Макар и да не е раково заболяване, увеличената простата може да причини проблеми като запушване на пикочния канал, затруднено уриниране, нарушена способност за изпразване на пикочния мехур. Това може да окаже натиск върху бъбреците и мехура.

Какво съдържа Prostate Health Biovea ?

Prostate Health на Biovea е природна билкова формула, включваща сао палмето, екстракт от кората на африкански пигеум, тиквени семки - добър източник на цинк, и други подобни съставки. Нашата формула съдържа билки, които доказано подпомагат простата и здравето на пикочните пътища.
Пигеум: Пигеумът притежава много полезни свойства за здравето на мъжа и на неговата простата. Основно той се използва за лечение на доброкачествена простатна хиперплазия – състояние, което засяга мъжете най-рано към 40-тата им година, но се среща по-често с напредване на възрастта: 30% от 50-годишните, 50% от 60-годишните и почти 80% от мъжете на 70  и повече години развиват това състояние. Доброкачествената простатна хиперплазия е свързана с две изменения на простата: увеличаване на размера й и увеличаване на тъканната плътност. Тези изменения предизвиква симптоми като чести позиви за уриниране на малки количества урина, намаляване на секретите от простатата, намаляване на способността за изпразване на пикочния мехур. Не цялостното изпразване на мехура увеличава риска от инфекции на пикочния мехур, от едема (оток) и възпаление, а също и вероятността от рак на простата. Установено е, че нивата на кръвната захар и имунната функция също се подобряват.

Фитостеролите в пигеума са противовъзпалителни. Пигеумът също намалява едема (отока, предизвикан от излишните секрети), намалява нивата на хормона пролактин, понижава и спира активността на холестерола в простатата. Пролактинът, чиито нива се покачват при пиене на бира, стимулира приемането на тестостерона от простата, и така се увеличават нивата на метаболита, за който се смята, че е отговорен за нарастването на простатните клетки - дихидротестостерон (DHT). Установено е, че холестеролът увеличава въздействието на DHT.

Сао палмето: Сао палмето се използва при увеличение на простата и възпаления. Установено е, че ограничава увеличението на простата, като намалява количеството на хормоналната стимулация на простатната жлеза.

Сао палмето може да е толкова ефективен в лечението на доброкачествената простатна хиперланзия, колкото традиционните лекарства. Клиничен опит, проведен във Франция, съобщава, че броят на случаите, в които мъжете уринират през нощта, намалява с 45%, а количеството на отделената урина се увеличава с 50%.

В друго изследване в продължение на 12 седмици на 1300 мъже, страдащи от увеличена простата, се дава екстракт от сао палмето. Участниците отбелязват, че по-рядко уринират през нощта и отделят по-голям обем урина.

В допълнение, анализ на клинични изследвания на сао палмето, публикуван от Журнала на американската медицинска асоциация (JAMA), разкрива, че мъжете, приемали сао палмето съобщават за облекчаване на симптомите в сравнение с тези, които са третирани с плацебо.

Тиквени семки: Тиквените семки са полезни в почти всички случаи на проблеми с простатата. Те са естествен източник на цинк. Недостигът на цинк има отношение към увеличаването на простата. Земеделските почви често са бедни на цинк и затова е важно той да се приема допълнително.

Състав

Състав в 2 капсули: Витамин Е 100 IU; Тиамин 1.5mg; Рибофлавин 1.7mg; Ниацин 20mg;  Витамин В6 (като пиридоксин HCl) 50 mg; Фолиева киселина 400mcg; Витамин В12 6mcg;  Пантотенова киселина 10 mg; Цинк 15mg; Селен 100mcg; Мед 2 mg; Сao Палмето 500mg;  Лют червен пипер 100 mg; Бета ситостерол 50mg;  Екстракт от Пигеум 50 mg;  Екстракт от зелен чай 50 mg; Тиква 50 mg; Коприва  (L-Глицин 25 mg; L-Глутаминова киселина 25 mg; Ликопен 10 mg). Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приемат 2 капсули дневно с чаша вода или според предписанието на лекар.

Biovea PROSTATE HEALTH - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.