Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

 •  

Biovea IMMUNITY FORMULA 60 Capsules

Цена: 42.50 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea IMMUNITY FORMULA 60 Capsules информация

Формулата за имунитет Biovea предоставя витамини, минерали, билки и гъби, жизненоважни за имунната система, която ни поддържа здрави. Формулата за имунитет може да помогне при автоимунни проблеми и алергии.

Как действа Формулата за имунитет Biovea ?

Имунната система е една от най-сложните системи в човешкия организъм. Тя ни предпазва от вируси, гъбички, болестотворни бактерии и други. Някои болестни състояния се развиват отчасти заради неспособността на имунната система да идентифицира и унищожи анормалните клетки и чуждите организми в тялото.

Укрепването на имунната система е важно през цялата година, но най-вече при смяната на сезоните. Здравата имунна система помага на организма да се справи с увреждащите клетката свободни радикали. Свободните радикали възникват под въздействието на вредни фактори като дори самият организъм може да допринесе за преждевременното остаряване на клетки.

Какви са съставките на Формулата за имунитет Biovea и как действат те?

 • Астрагал: Цялостно укрепва имунната система. Повишава способността на фагоцитите, функцията на естествените клетки убийци и нивата на антителата. Астрагалът притежава противовирусни, антибактериални и противомикробни свойства. 
 • Ехинацея: Стимулира различни страни на имунната система, включително защитниците : макрофагите, интерферона и лимфокините. Съдейства за предпазване на съединителната тъкан от наранявания, които позволяват на чуждите организми да се разпространяват бързо. Усилва кръвния поток към тъканите на организма, подобрява кръвообращението. Притежава антибактериално, антивирусно и антимикробно действие.
 • Чесън: Притежава антибактериални, противопаразитни, противовъзпалителни, противовирусни, противогъбични и отхрачващи свойства. Отхрачващото действие превръща чесъна в чудесно средство срещу инфекции на дихателните пътища, грип и за прочистване от излишните секрети. Чесънът укрепва имунната система, като увеличава броя на естествените клетки убийци.
 • Сибирски и Корейски жен-шен: Повишава съпротивителните сили на организма срещу стреса, подобрява кръвообращението и мисловната дейност. Стресът може да доведе до редица тежки проблеми. Жен-шенът има профилактично действие и антитуморен ефект.
 • Гъба Рейши: "Гъба на безсмъртието" - съдържа голямо количество полизахариди, които са съществени за правилното функциониране на имунната система. Изследванията показват, че Рейши въздейства върху имунитета като променя чувствителността към определени бактерии и вируси, ракови тъкани и други, като подобрява имунният отговор с течение на времето. Също така стимулира антивирусните, противогъбичните и противовъзпалителните свойства на имунната система, като същевременно облекчва автоимунните проблеми (алергии). Оказва антитоксично въздействие върху различни чернодробни токсини, като алкохол, лекарства, натоварващи хепатоцитите и др.
 • Магнезий: Важен за стотици химични реакции в организма. Функционира като коензим и подпомага работа на нервите и мускулите, образуването на костите и енергийния обмен. От особена важност за нормалната сърдечна функция.
 • Цинк: Основен микроелемент. Всяка клетка в организма се нуждае от него и стотици процеси в организма разчитат на него – от имунната система и ензимите, които произвеждат ДНК, до вкусовите рецептори и обонянието. Смята се, че цинкът укрепва имунната система чрез подобряване дейността на тимусната жлеза и производството на бели кръвни телца. В допълнение към това, приемането на цинк може да повлияе благоприятно на автоимунните проблеми - хронични, свързани с неправилното функциониране на имунната система.
 • Селен: Неизменна част от антиоксидантния ензим глутатион пероксидаза. Селенът предпазва клетките от действието на свободните радикали, образувани по време на нормалния кислороден обмен на веществата.
 • Витамин A: Действа като мощен антиоксидант и увеличава имунитета на човешкото тяло. Забавя процесите на стареене. Витамин А е необходим за нормалното развитие на костите и зъбите и за поддържане на нормални репродуктивни функции на човешкото тяло.
 • Витамин C: Водоразтворим витамин, необходим за нормалния растеж и развитие на организма. Подсилва костите и съединителната тъкан, помага за зарастването на рани и подобрява работата на имунната система. Изключителен антиоксидант
 • Витамин E: Витамин Е пречиства тялото от вредните свободни радикали и ги унищожава, защитава всички клетки в тялото от окислителния стрес, подобрявайки здравето и имунитета, като в същото време дава енергия.
 • Витамин B2 (Рибофлавин): Витаминът е важен за поддържането на голям процент от тъканите в тялото. Рибофлавинът подпомага растежа и възпроизвеждането, осигурява здрава кожа, нокти и коса; допринася за елиминиране на възпалителните процеси. Играе превантивна роля по отношение на сърдечно-съдовите проблеми. Способства за синтеза на червени кръвни телца в кръвта.

Състав

Витамин A 5000 IU; Витамин C 60mg; Витамин E 30 IU; Riboflavin (Витамин B2) 3mg; Магнезий 40mg; Цинк 10mg; Селен 17.5mcg; ехинацея 325mg; астрагалус 300mg; Чесън (без мирис) 200mg; корейски женшен 175mg; сибирски женшен 75mg; гъба рейши 50mg

Употреба

Да се приемат 2 капсули дневно с храната или според предписанието на лекар.