Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea COCOA EXTRACT ACTIVE BLEND 400mg

Цена: 44.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea COCOA EXTRACT ACTIVE BLEND 400mg информация

КАКАО EXTRACT Biovea е активна смес с анти-стареещ ефект, която съдържа мощна формула на всички естествени екстракти от какао. Добавката може значително да подобри сърдечната дейност и кръвообръщение, да засили когнитивните функции, за заздравяване на кожата и мускулните влакна.

Снабден с голямо количество на фитонутриенти, които идват от естествени флаваноли, какао EXTRACT Biovea активната смес използва своето антиоксидантно действие за подобряване на кръвния поток в цялото тяло. Чрез тази оптимална циркулация се подобрява и доставката на кислород и хранителни вещества в цялото тяло.

Защо да използвате КАКАО EXTRACT Biovea ?

КАКАО EXTRACT Biovea предлага широка гама от ползи за здравето, като например засилване на имунитета, подобряване на здравето на сърцето, подобряване на мозъчната функция и очите, както и поддържане на по-добра циркулация на цялото тяло. С напредване на възрастта, кръвоносните съдове могат да загубят своята еластичност, което затруднява движението на кръвта към различни части на тялото. С използването на своя хранителен профил на флаваноли, КАКАО EXTRACT активната смес гарантира, че кръвоносните съдове поддържат своята еластичност и позволяват както на кислорода, така и на други хранителни вещества, да бъдат гладко разпределени в целия организъм.

Ползите за здравето на какао EXTRACT Biovea :

Сърдечно-съдово здраве: КАКАО EXTRACT съдържа всички естествени какаови флаваноли, които са фитохимикалии, намаляват възпалението, подобряват еластичността на кръвоносните съдове и цялостното кръвообращение.

Когнитивни функции: Чрез подобряване на кръвообращението, КАКАО EXTRACT асистира за доставката на кислород и хранителни вещества към мозъка, което може да подобри мисловната дейност, ученето и запомнянето.

За подобряване на физическото представяне: КАКАО EXTRACT укрепва сърдечния мускул, както и други мускули в тялото. Тази естествена формула може да повиши вашата физическа издръжливост чрез подпомагане на оптимално сърдечно кръвообръщение.

Здраве за кожата: Кожата ви се нуждае от кислород, за да запази своята еластичност. КАКАО EXTRACT е формула против стареене, която използва своите антиоксидантни съединения, наречени, фитонутриенти да предостави на тялото ви оптимална бионаличност на кислород и други хранителни вещества, като в същото време се бори със свободните радикали.

Състав

Cocoa Extract Active Blend 400mg, Theobromine 12% min, Полифеноли 10% min, Кофеин 8% min and Флавоноиди 4% min

Опаковка: 60 капсули в контейнер

Употреба

Да се приемат 1 до 3 капсули дневно, за предпочитане с храната, или според предписанието на лекар.