Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea COCOA EXTRACT ACTIVE BLEND 400mg

Цена: 44.00 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea COCOA EXTRACT ACTIVE BLEND 400mg информация

КАКАО EXTRACT Biovea е активна смес с анти-стареещ ефект, която съдържа мощна формула на всички естествени екстракти от какао. Добавката може значително да подобри сърдечната дейност и кръвообръщение, да засили когнитивните функции, за заздравяване на кожата и мускулните влакна.

Снабден с голямо количество на фитонутриенти, които идват от естествени флаваноли, какао EXTRACT Biovea активната смес използва своето антиоксидантно действие за подобряване на кръвния поток в цялото тяло. Чрез тази оптимална циркулация се подобрява и доставката на кислород и хранителни вещества в цялото тяло.

Защо да използвате КАКАО EXTRACT Biovea ?

КАКАО EXTRACT Biovea предлага широка гама от ползи за здравето, като например засилване на имунитета, подобряване на здравето на сърцето, подобряване на мозъчната функция и очите, както и поддържане на по-добра циркулация на цялото тяло. С напредване на възрастта, кръвоносните съдове могат да загубят своята еластичност, което затруднява движението на кръвта към различни части на тялото. С използването на своя хранителен профил на флаваноли, КАКАО EXTRACT активната смес гарантира, че кръвоносните съдове поддържат своята еластичност и позволяват както на кислорода, така и на други хранителни вещества, да бъдат гладко разпределени в целия организъм.

Ползите за здравето на какао EXTRACT Biovea :

Сърдечно-съдово здраве: КАКАО EXTRACT съдържа всички естествени какаови флаваноли, които са фитохимикалии, намаляват възпалението, подобряват еластичността на кръвоносните съдове и цялостното кръвообращение.

Когнитивни функции: Чрез подобряване на кръвообращението, КАКАО EXTRACT асистира за доставката на кислород и хранителни вещества към мозъка, което може да подобри мисловната дейност, ученето и запомнянето.

За подобряване на физическото представяне: КАКАО EXTRACT укрепва сърдечния мускул, както и други мускули в тялото. Тази естествена формула може да повиши вашата физическа издръжливост чрез подпомагане на оптимално сърдечно кръвообръщение.

Здраве за кожата: Кожата ви се нуждае от кислород, за да запази своята еластичност. КАКАО EXTRACT е формула против стареене, която използва своите антиоксидантни съединения, наречени, фитонутриенти да предостави на тялото ви оптимална бионаличност на кислород и други хранителни вещества, като в същото време се бори със свободните радикали.

Състав

Cocoa Extract Active Blend 400mg, Theobromine 12% min, Полифеноли 10% min, Кофеин 8% min and Флавоноиди 4% min

Опаковка: 60 капсули в контейнер

Употреба

Да се приемат 1 до 3 капсули дневно, за предпочитане с храната, или според предписанието на лекар.

Biovea COCOA EXTRACT ACTIVE BLEND 400mg - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.