Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Цена: 25.50 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg информация

Хранителна добавка, която стимулира храносмилането и кръвообръщението.

Освежава и подсилва организма. Изцяло естествена подкрепа за здравето на сърцето, повишава централната и периферна циркулация. Увеличава притока на кръв, намалява стомашните спазми, стимулира отделянето на киселиннозащитна слуз (мукус).

Плодът на лютият червен пипер е кървавочервен и загряващ, освежава множество системи в организма. Специалната смес гарантира 0.25% капсаицин. Използва се в продължение на векове от готвачи в цял свят, за да добави „топлина“ на традиционните ястия. Лютият червен пипер печели солидна репутация за предоставяне на хранителна помощ за храносмилането и кръвообращението.

Cayenne е известен, като червена люта чушка. Той повишава централанта и периферна циркулация, това се случва, чрез активиране на неврони тип Ц. Тези неврони спомагат за разширяването на съдовете. Циркулаторните ефекти на Cayenne са полезни за дейността на сърдечно-съдовата система и при ниско кръвно налягане. В стомаха лютивият червен пипер увеличава притока на кръв, намалява стомашните спазми и води до леко раздразнение на лигавицата на стомаха. Това дразнене всъщност е полезно, тъй като стимулира отделянето на киселиннозащитна слуз (мукус), която може да помогне при язва.

Какво съдържа и за какво помага CayenneBiovea ?

Витамин А: Съвсем малко количество лют червен пипер помага за набавянето на голяма част от необходимото на организма количество Витамин А. Витамин А е полезен за очите, но най-вече понижава риска от различни мозъчни увреждания.

Витамин Е: С всяка лъжица лют червен пипер се набавят по 1,6 мг Витамин Е. Препоръчително е ежедневно да се приема по 1000 мг от този витамин, затова е добре лютия пипер да се комбинира с други, богати на Витамин Е храни като яйца, спанак и пилешко месо. Витамин Е осигурява антиоксидантна защита, която може да помогне за предпазване от тъканна увреда, причинена от слънцето, цигарения дим или други замърсители от средата.

Манган: Лютият червен пипер съдържа малко количество манган - 0,1 мг в с.л. – което влияе на начина, по който тялото абсорбира и метаболизира мазнините. Дневната препоръчителна доза от този минерал е между 1,8 и 2,3 мг. Може да се приема достатъчно количество , ако се съчетае лютия червен пипер с пълнозърнеста паста или бобови култури, които също са богати на манган. Недостигът на този минерал в тялото може да доведе до безплодие, пристъпи и проблеми с костите.

Ползи от приема на Cayenne Biovea :

  • Прекрасна “храна” за кръвоносната система, тъй като подхранва елементите на клетъчната структура на артериите, вените и капилярите, което води до уравновесяване на кръвното налягане. Подобрява кръвната циркулация, затопля, помага при разширени вени
  • Полезна е за стомаха и червата.
  • Регулира потока на кръвта от главата до краката, оказва моментално действие върху сърцето, дава жизненост на организма, без да ускорява пулса.
  • Облекчава алергии, мускулни крампи, подобрява храносмилането, дава повече жизненост и енергия, и спомага за заздравяване на рани с минимални белези. Изхвърля токсините.
  • Лютият червен пипер поддържа естествения “ритъм” на организма, работата на жлезите, кръвоносната, лимфната и храносмилателната системи.
  • За болки в гърлото, и дразнеща кашлица, възпаление на сливиците, парене зад гръдната кост и диария;
  • Насърчава храносмилането и облекчава болезнената менструация. Облекчава зъбобола и предпазва от кариеси.
  • Лютият червен пипер помага при ставни проблеми, възпаления, рани, проблеми с бъбреците, далака и задстомашната жлеза; тетанус, жълта треска
  • понижава холестерола и триглицеридите и повишава фибринът в кръвта. Фибринът служи за ограничаване формирането на съсиреци в потока на кръвта, които иначе могат да доведат до удар, сърдечна недостатъчност.

Състав

Плод от лют червен пипер 450 мг, 40,000 H.U. (Heat Units). Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приема по 1 капсула три пъти дневно, за предпочитане с храна или според предписанието на лекар.

Опаковка: 180 капсули в контейнер.