Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea BEE POLLEN 500mg

Цена: 29.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea BEE POLLEN 500mg информация

Хранителна добавка за имунната система и против инфекции.

Укрепва организма и имунната система. Действа срещу различни инфекции. Подпомага горенето на мазнини и загубата на тегло. Има противоалергични свойства. Увеличава енергията и издръжливостта.

Пчелният прашец е известен като природна храна-чудо. Той е една от най-древните храни, която подмладяват организма. Днес той е признат от учените по целия свят като вещество, което подпомага имунната система, оздравителните процеси, придава жизненост и енергия. Пчелите събират само най-качественият прашец, който след това бива смесен с нектара от растенията, за да се формира най-чистата, здравословна и богата на хранителни вещества храна, която съдържа най-необходимите елементи, изграждащи човешкото тяло.

Пчелния прашец (Bee Pollen) доставя витамини (В-комплекс, витамин А, С, D и Е), аминокиселини, минерали и ензими с висока концентрация и биоактивност, които играят ролята на биологични катализатори. Съдържа повече от 96 хранителни вещества необходими за живота и е съставен от 40% протеин. Най-доброто е, че всичко, което може да бъде извлечено като хранителни вещества е вече разбито и лесноусвоимо, което означава, че организма не е необходимо да се натоварва с допълнително разграждане на хранителните вещества.

Защо да приемаме пчелен прашец Biovea?

Контрол на теглото: Пчелния прашец Biovea притежава свойството да подпомага разграждането на мазнините, като коригира химичния дисбаланс, към който са предразположени хората с наднормено тегло. Другите ползи, свързани с контрола на теглото са: подобряване на обмяната на веществата (скоростта, с която вашият организъм изгаря мазнините); разграждане и изхвърляне на мастните клетки от организма благодарение на високия процент лецитин, съдържащи се в пчелния прашец; намаляване на апетита.

Укрепване на организма: Прашецът е много ефективен при хора (особено възрастни) с лош апетит и нездравословен хранителен режим. Всички минерали в пчелния прашец - необходими за доброто храносмилане, за функционирането на жлезите, органите, нервите и балансирането на кръвта, лимфата, течностите и за общата обмяна на веществата - са представени в лесносмилаема и органична форма. Пчелният прашец съдържа още активни антибиотични съставки, които унищожават бактериите при контакт. Полезен е при стрес и разстройства на нервната и ендокринната система заради високото си съдържание на естествени витамини от група В. Увеличава енергията, издръжливостта и умствената активност и се смята, че забавя процеса на стареене.

Алергии: Пчелният прашец Biovea съдържа висока концентрация на кверцетин – растителен флавоноид с противоалергични свойства, използвани в борбата с астмата и други алергии. Пчелният прашец съдържа части от същите вещества, които могат да предпазват от сезонните алергии и като се приема в малки дози, може да помогне на тялото постепенно да изгради резистентност.

Пчелният прашец Biovea е полезен също при борба с умората, депресивните състояния, проблеми с дебелото черво.

Състав

Пчелен прашец: 500mg.Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приема 1 капсула 1-2 пъти дневно с храната или според предписанието на лекар. Пчелният прашец е безопасна хранителна добавка без странични ефекти. Не приемайте пчелен прашец, ако сте алергични към ужилвания, тъй като може да получите алергична реакция от него.

Опаковка: 100 капсули в контейнер