Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea ASTAXANTHIN 4mg 30 капсули

Цена: 29.00 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea ASTAXANTHIN 4mg 30 капсули информация

Астаксантинът е естествена съставка, открита във водораслите Haematococcus pluvialis. Този мощен антиоксидант ефективно предпазва митохондриалните мембрани от оксидативния стрес. Biovea Астаксантин е от групата на каротеноидите (растителни пигменти-антиоксиданти). Последни проучвания показват, че астаксантинът по-силно улавя свободните радикали, в сравнение с бета-каротина.

Подобно на много каротеноиди, той е цветен, липоразтворим пигмент. Астаксантин се съдържа в микроводорасли, мая, сьомга, пъстърва, крил, скариди, раци, ракобразни и перата на някои птици.

Ин витро изследванията показват, че Biovea Астаксантин е десет пъти по-силен, в сравнение с други каротеноиди, като лутеин, заексантин и бета-каротин, както и сто пъти по-силен от алфа-токоферол. Също така е доказано, че предотвратява окислението на липопротеините с ниска плътност и засилва имунната система. За разлика от някои каротеноиди, в човешкото тяло астаксантин не се превръща във Витамин А (ретинол). Прекаленото количество Витамин А е токсично за човека, но астаксантин има по-ниска токсичност.

Натуралният Астаксантин Biovea може да има 550 пъти по-силна антиоксидантна активност от Витамин Е и 10 пъти по-силна антиоксидантна активност от бета-каротин.

Защо да използваме Астаксантин Biovea ?

  • Намалява появата на бръчки, суха кожа, старчески петна, лунички; Засилва защитата на мозъка и нервната система от свободните радикали; Засилва остротата на погледа.
  • Укрепва ставите и целия скелет; Засилва защитата на кожата от радикали, предизвикани от излагането на слънце;
  • Ако сте атлет: Засилва силата и издръжливостта ; Ускорява възстановяването след упражнения; Намалява ставните и мускулни болки след натоварване;

Състав

Астаксантин 4 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

 Да се приема 1 софтгел капсула дневно, за предпочитане с храна или според предписанието на лекар.

Опаковка: 30 софтгел капсули в контейнер.

Biovea ASTAXANTHIN 4mg 30 капсули - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.