Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea ASTAXANTHIN 4mg 30 капсули

Цена: 29.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea ASTAXANTHIN 4mg 30 капсули информация

Астаксантинът е естествена съставка, открита във водораслите Haematococcus pluvialis. Този мощен антиоксидант ефективно предпазва митохондриалните мембрани от оксидативния стрес. Biovea Астаксантин е от групата на каротеноидите (растителни пигменти-антиоксиданти). Последни проучвания показват, че астаксантинът по-силно улавя свободните радикали, в сравнение с бета-каротина.

Подобно на много каротеноиди, той е цветен, липоразтворим пигмент. Астаксантин се съдържа в микроводорасли, мая, сьомга, пъстърва, крил, скариди, раци, ракобразни и перата на някои птици.

Ин витро изследванията показват, че Biovea Астаксантин е десет пъти по-силен, в сравнение с други каротеноиди, като лутеин, заексантин и бета-каротин, както и сто пъти по-силен от алфа-токоферол. Също така е доказано, че предотвратява окислението на липопротеините с ниска плътност и засилва имунната система. За разлика от някои каротеноиди, в човешкото тяло астаксантин не се превръща във Витамин А (ретинол). Прекаленото количество Витамин А е токсично за човека, но астаксантин има по-ниска токсичност.

Натуралният Астаксантин Biovea може да има 550 пъти по-силна антиоксидантна активност от Витамин Е и 10 пъти по-силна антиоксидантна активност от бета-каротин.

Защо да използваме Астаксантин Biovea ?

  • Намалява появата на бръчки, суха кожа, старчески петна, лунички; Засилва защитата на мозъка и нервната система от свободните радикали; Засилва остротата на погледа.
  • Укрепва ставите и целия скелет; Засилва защитата на кожата от радикали, предизвикани от излагането на слънце;
  • Ако сте атлет: Засилва силата и издръжливостта ; Ускорява възстановяването след упражнения; Намалява ставните и мускулни болки след натоварване;

Състав

Астаксантин 4 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

 Да се приема 1 софтгел капсула дневно, за предпочитане с храна или според предписанието на лекар.

Опаковка: 30 софтгел капсули в контейнер.