Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea Aloe Vera Juice Cranberry Flavour 946ml

Цена: 18.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea Aloe Vera Juice Cranberry Flavour 946ml информация

От дълги времена Алое Вера (Aloe Vera) се използва в козметиката и медицината. Сред различните разновидности на растението алое, продукта на Biovea е извлечен от Aloe Barbadensis Miller, който е най-ефективен. Сока на алое вера съдържа повече от 80 съставки, които имат основно антивирусни, противовъзпалителни и естествени антибиотични свойства. Съдържа 20 минерала, 18 аминокиселини, 12 витамина, минерали, храносмилателни ензими, антиоксиданти и други.

Приложения на Biovea Алое Вера:

Вътрешeн прием: Има имуностимулиращо въздействие и предпазва организма от вирусни инфекции. Спомага за ускоряване на оздравителните процеси и антиоксидацията на организма. Алоето също така проявява антигъбичен, антибактериален и противовъзпалителен ефект. Редовното му приемане забавя стареенето на организма и намалява риска от образуването на туморни клетки. Алое Вера (Aloe Vera) се добавя към хранителния план на хора със сърдечно-съдови проблеми, защото има свойството да намали серумния холестерол и триглицеридите в кръвта. Спомага още при високо кръвно налягане и намалява нивата на кръвната захар. Укрепва кръвоносните съдове и стените на капилярите. Оказва подкрепа на храносмилателната система и бъбреците, като има благоприятен ефект при констипация /запек/. Подпомага естественото прочистване на дебелото черво и храносмилателния тракт. Съдейства за облекчаване на дискомфорта, причинен от язва, подуване на червата, стомашен дискомфорт и ставни проблеми. С антитуморно действие.

Външно: Алое Вера се прилага при кожни раздразнения, акне, изгаряния, инфекции. Действа охлаждащо и хидратиращо при слънчеви и други леки изгаряния. Допринася за по-еластична, здрава и по-малко податлива на вредните влияния на околната среда кожа. Може да се използва като естествен крем за кожата. Пиенето на алое е препоръчително не само, когато имате здравословен проблем. Ежедневната му консумация поддържа тонуса и предпазва от вирусни инфекции. Алое Вера е естествен източник на енергия и здраве.

Поради приятния вкус на Biovea Aloe Vera червена боровинка, може да се комбинира с шейкове и други напитки. Да се съхранява в хладилник след отваряне и да се разклати добре преди употреба.

Състав

Сертифициран органичен сок от алое вера 99.7 %. По-малко от 1 % лимонена киселина и натурален вкус – червена боровинка. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

 Да се приемат 4 до 8 супени лъжици дневно (60 мл. – 120 мл.) или според предписанието на лекар.

Опаковка: 946 мл. в контейнер