Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea African Mango 60 капсули

Цена: 20.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea African Mango 60 капсули информация

Африканското манго прави чудеса в борбата с излишните килограми, помагайки да отслабнете дори без диета. А когато сте на специален хранителен режим, то контролира апетита, нивото на кръвната захар и увеличава скоростта, с която организмът преобразува мазнините в използваема енергия – все полезни неща, които топят килограмите. Когато не сте на диета или почивате от хранителния си режим през почивните дни, африканското манго помага за запазване на допълнителната енергия от преобразуването на мазнините - с някои упражнения ще изгорите излишните калории и така ще задържите теглото си.

Това не означава обаче, че африканското манго позволява да се храните по начин, които ви харесва. Въпреки това то може да помогне, когато искате да се отпуснете и да се насладите на някои храни без угризения на съвестта.

Най-ценното качество на африканското манго е, че то не дехидратира бързо като повечето добавки за отслабване - това е едно важно преимущество. Когато бързо се свалят килограми, тялото обикновено губи много течности, което кара бъбреците и черния дроб да работят усилено – а вие искате да ги запазите здрави.

Постепенното отслабване не влияе на баланса на течностите в организма и така губите килограми и поддържате здрави органите си. Също така африканското манго не води до загуба на течности - много добавки просто изсмукват водата от организма и вие си мислите, че отслабвате. Както вероятно знаете, вашето тяло се нуждае от толкова вода, колкото може да поеме, затова не е особено здравословно да се обезводнявате само за да отслабнете временно. Африканското манго не влияе на водния и хормоналния баланс, вместо това по естествен начин помага да контролирате апетита и да използвате енергията по-пълноценно.

Африканското манго помага на тялото да бъде елегантно и го прави по-здраво като използва мазнините и излишната допълнителната енергия. Контролирайте теглото и запасите от енергия с африканско манго.

Състав

Екстракт от семена на африканско манго 10:1 500 мг/ 4:1 150 мг (еквивалент на 600 мг африканско манго на прах).

Употреба

Да се приема 1-2 капсули 2 пъти дневно по време на хранене или според предписанието на лекар. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Опаковка: 60 капсули в контейнер.