Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Пробиотик Pearls/ Пърлс AC 1млрд CFU х 90 перли

Цена: 92.93 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Enzymatic Therapy

Пробиотик Pearls/ Пърлс AC 1млрд CFU х 90 перли информация

При подут корем, запек и често отделяне на газове:

Коремът ви е непрекъснато подут, всеки ден чувствате тежест и дискомфорт, от дълго време не можете да се справите със запека. Най-често причината за всички тези проблеми е лошото хранене, честия прием на алкохол, стреса, приемът на някои лекарства, дехидратация на тялото и др. В случай, че констипацията продължи 6 месеца и повече, най-вероятно проблемът от временен, се е превърнал в хроничен.

 

Пробиотик Pearls Ацидофилус е ефикасен пробиотичен продукт, който комбинира Лактобациликус ацидофилус и Бифидус бактерия лонгум. Той е специално създаден срещу подуване, запек и прекомерно отделяне на газове.

 

Пробиотик Pearls Ацидофилус доставя живи, пробиотични полезни бактерии, които благоприятстват перисталтиката на червата, регулират изхождането и намаляват образуването на газове.

 

Пробиотик Pearls Ацидофилус:

-Елиминира запека.

-Намалява отделянето на газове.

-Премахва подуването и усещането за тежест.

-Поддържа нормалното състояние на чревната флора по време на лечение с антибиотици.

-Благоприятства състоянието на кожата.

-Отразява се добре на имунитета.

 

Състав

 

Съдържание:
в 1 капс. дн. доза
Патентована смес от пробиотици 1млрд CFU 1млрд CFU
Лактобациликус  ацидофилус

Бифидус  бактерия  лонгум

Не съдържа захар, сол, мая, пшеница, глутен, царевица; изкуствени оцветители, аромати и консерванти. Съдържа натурални съставки. Възможни са отклонения в цвета. Пробиотик  Пърлс AC  доставят на организма най-полезното от киселото мляко, без да е нужна лъжица или хладилник , без мазнини и калории. Други съставки: Растително масло (палмово и кокосово масло), рибен желатин (Тилапия), растителен глицерол E422, соев лецитин Е322, пектин Е440. Може да съдържа минимално количество остатъчен млечен протеин.

Употреба

По 1 перла с вода или сок. Може да се приема с или без храна. Да не се дъвче или троши.

Забележка: Ако приемате медикаменти, изписвани с рецепта, се консултирайте с Вашия лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.