Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Platinum Power Whey 1000 gr

Цена: 52.00 лв.
Kоличество:
POWERFOOD

Platinum Power Whey 1000 gr информация

Platinum Power Whey - перфектната матрица от най-висококачествения суроватъчен протеин хидролизат и протеин изолат като източници на белтъчини за ефективното изграждане на мускулна маса.

Platinum Power Whey - инстантен и агломериран, с много бързо усвояване, подходящ за употреба непосредствено след тренировка.

Platinum Power Whey - с високо съдържание на белтъчини и верижно разклонени аминокиселини.

Всички са нясно с факта, че ако тренираш, се нуждаеш от протеини. Суроватъчният протеин е нещо, което спортистите не могат да захвърлят просто така, защото им е крайно необходим. Да тренираш без Platinum Power Whey е все едно да играеш ръгби без каска. Ако нещо ти върши работа, тогава използвай го! Ето защо ние ви предлагаме без компромиси само най-доброто - 100% чист суроватъчен протеин.

Протеините са изключително необходими за натрупване на мускулна маса. Ние знаем това отдавна. Знаем също, че суроватъчните протеини са най-добрият протеинов източник за културистите. Ако съберете на едно място всички добавки, от които се нуждаете, ще се убедите сами, че няма начин да изключите оттам Platinum Power Whey. Разбира се, за да създадем най-ефективната добавка, ние прибавихме и аминокиселини с разклонена верига (BCAA), но това се разбира от само себе си.

 

Употреба

Препоръчва се 2-3 пъти дневно по 1 доза (30 гр.) с вода или мляко.


Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

Platinum Power Whey 1000 gr - подобни продукти

Power Extreme Whey  1800 gr

Power Extreme Whey 1800 gr

Протеини

POWERFOOD

72.00 лв.

Power Whey Pro  1800 gr

Power Whey Pro 1800 gr

Протеини

POWERFOOD

85.00 лв.

LADY ISO PRO 1000 gr

LADY ISO PRO 1000 gr

Протеини

POWERFOOD

49.00 лв.