Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

RONNIE COLEMAN - Resurrect-PM - 200 Г

Вкус
Цена: 105.00 лв.
Kоличество:
Ronnie Coleman

RONNIE COLEMAN - Resurrect-PM - 200 Г информация

Ressurect-PM е специализирана формула за нощно възстановяване и увеличаване на растежния хормон

Научно е доказано, че най-мощните възстановителни процеси на тъканите и нервната система протичат през нощта. Именно тогава, тялото се нужда от пълноценен сън, за да се възстанови оптимално от високоинтензивните натоварвания. Ressurect-PM е създаден с точно тази цел, да направи сънят Ви по-качествен и да оптимизира възстановяването.

За да се случи това, формулировчиците на марката избират най-доказаните и ефективни съставки, всяка от които изпълнява своята роля и подпомага нощното възстановяване.

В основата на Ressurect-PM е комплекса за стимулиране на РЕМ фазата на съня и собственото производство на хормон на растежа

Ressurect PM е формула за подобряване на съня и увеличаване секрецията на растежния хормон

Продуктът от серията Ronnie Coleman съдържа следните съставки:

GABA

ГАБА е аминокиселина, която изпълнява ролята на мощен невротрансмитер. ГАБА успокоява нервната система, подпомага за предаването на нервните импулси и стимулира хормона на растежа.

Л-Аргинин и Л-Орнитин

Две аминокиселини, които обикновено се свързват със стимулирането на азотния оксид в тялото, но които също се явяват силни стимулатори на хормона на растежа. Л-Аргинин и Л-Орнитин действат и противоуморно.

Mucuna Pruriens

Мукуна Пруриенс е билка, която е най-богатият натурален източник на Л-ДОПА, аминокиселина, която се превръща в допамин. Л-ДОПА стимулира хормона на растежа и подобрява качеството на съня.

Цинк и Магнезий

Два минерала, които са силни синергисти. Заедно, те стимулират собственото производство на тестостерон, както и подобряват заспиването и качеството на съня. Магнезият успокоява нервната система и спомага за нейното възстановяване.

Л-Теанин

Аминокиселина, която се извлича от зеления чай. Л-Теанин редуцира стреса, подобрява настроението и възстановяването на нервната система. Л-Фенилаланин е аминокиселина, която успокоява и стимулира синтеза на допамин.

Креатин Глюконат

Важна съставка за възстановяването на мускулните тъкани и производство на клетъчна енергия. Спомага за възстановителни процеси по време на сън и изграждането на мускулни тъкани.

HICA

Това е деривата на леуцин, известен под името леуцинова киселина. HICA спомага за изграждането на нови мускулните тъкани по време на сън и спира катаболните процеси в организма.

Ressurect-PM има една цел и това е качественият сън и отличното възстановяване на мускулите!

От здравия сън зависи как ще се възстанови нервната система и колко силни ще бъдат анаболните процеси в тялото. Ressurect-PM означава по-добро възстановяване, повече мускулна маса, повече тонус и сила. Подобрете най-важното в един тренировъчен режим, а именно сънят.

Употреба

1 доза, 30 минути преди лягане, на празен стомах. Приемайте 5 дни, 2 дена почивайте.

RONNIE COLEMAN - Resurrect-PM - 200 Г - подобни продукти

RONNIE COLEMAN - Stacked N.O. - 90 Kапсули

RONNIE COLEMAN - Stacked N.O. - 90 Kапсули

Сила и възстановяване

Ronnie Coleman

77.00 лв.

RONNIE COLEMAN - Testogen-XR - 240 Г

RONNIE COLEMAN - Testogen-XR - 240 Г

Сила и възстановяване

Ronnie Coleman

126.00 лв.

RONNIE COLEMAN - Testogen-XR - 80 Г

RONNIE COLEMAN - Testogen-XR - 80 Г

Сила и възстановяване

Ronnie Coleman

55.00 лв.