Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Mass FX Black - 112 Капсули Athletic Xtreme

Цена: 84.00 лв.
Kоличество:
Athletic Extreme

Mass FX Black - 112 Капсули Athletic Xtreme информация

Увеличаване на мускулатурата и повишаване на тестостерона с Mass FX Black

Знаете ли, че 90% от тестостерона, който произвежда тялото ни е безполезен? Той не може да увеличи мускулната маса или сила, защото е заключен от половия хормон глобулин (SHBG) – вид протеин в кръвта. Но Mass FX може да промени това. Mass FX блокира SHBG от свързване с тестостерона, а това увеличава съдържанието на свободната му форма в кръвта.

Продуктът съдържа Methyl EAA, който стимулира организма да произвежда още повече тестостерон, който да спомогне в изграждането на мускулна маса.

Увеличаване производството на анаболния хормон инсулин

За да изградите голям мускул, по-голям от този, който тестостеронът може да изгради сам по себе си - трябва да се стимулира синтеза на инсулин. Поради тази причина, тестостероновия стимулатор на Athletic Xtreme съдържа BMOV, който имитира инсулин, подобрява инсулиновата чувствителност и засилва инсулиновата реакция.

Това помага да заредите мускулите си с повече аминокиселини и гликоген!

Увеличаване EPO и притока на кислород към мускулите

Това е известно отдавна на най-утвърдените атлети.

Увеличаването на EPO - естествен хормон в организма е ключът към високата издръжливост.

ЕРО стимулира производството на червени кръвни клетки (RBCs), които пренасят кислород на работещите мускули. Повече червени кръвни клетки означава повече кислород, т.е. повече аеробна енергия, повече издръжливост и по-бързо възстановяване.

Продуктът съдържа хелатиран кобалт, безопасен и естествен EPO-стимулиращ елемент, който доказано стимулира производството на червени кръвни клетки.

Какво да очаквате от Mass FX Black?

3-5 дни. Това е всичко, което е необходимо. Не 2-3 седмици, като при други тестостерон бустери. През първите 3-5 дни Mass FX започва да работи.

Първоначално ще почувствате повишаване на увереността. Това се нарича "алфа мъжки" манталитет. И той ще нараства с всяка изминала седмица. По време на втората седмица ще усетите увеличаване на силата в сравнение с предходната седмица. След 12-ия ден тялото ви ще произвеждат почти 50% повече тестостерон. През 3-та седмица ще почувствате подобрена аеробна енергия.

Употреба

Приемайте по 2 капсули дневно с вода, по 1 капсула през няколко часа. Не приемайте повече от 4 капсули дневно!