Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Вирумин Лукс 120

Цена: 46.15 лв.
Kоличество:
P.W.M gama

Вирумин Лукс 120 информация

Естествено затоплящо средство за всяко премръзнало тяло, в борбата ни срещу настинката

Люспите от елда, съдържащите се в продукта ВИРУМИН ЛУКС, сушените плодове и канелата са идеалните съставки, които могат да затоплят бързо всяко премръзнало тяло и да възстановят нормалните му функции. Пиенето на инфузията дава усещане за приятна топлина, като че ли сме обвити от нежен пух. Ароматът и вкусът на ВИРУМИН ЛУКС връща спомените ни от детството за ябълковия пай на баба. Хранителният продукт ВИРУМИН ЛУКС служи като биологичен доставчик на витамини, минерали, флавоноиди, антиоксиданти и етерични масла в нашата диета: полезен в студените дни през есента и зимата, той по естествен начин подкрепя имунитета. Това се дължи на съдържанието на флавоноиди, антиоксиданти и витамин C, които помагат на имунната система да функционира правилно като предпазва клетките от оксидантен стрес. ВИРУМИН ЛУКС осигурява отлична бариера срещу вируси и патогенни бактерии кaтo защитава организма. Канелата е най-старата в света подправка. Египтяните са използвали канелата 2000 година пр.н.е. считайки я за отличен афродизиак. Добавянето на канела във ВИРУМИН ЛУКС, една от най-старите подправки които са известни, гарантира доставка на летливи масла, дъбилни вещества, смоли, слуз, захари и нишесте в нашия организъм. Тези компоненти имат антисептичен ефект, антибактериално действие, поради което ВИРУМИН ЛУКС се препоръчва при настинки, общо отслабване на организма. ВИРУМИН ЛУКС добре се отразява за подобряване на микроциркулацията в организма, препоръчва се за хора с диабет и проблемни "студени крака", ревматични заболявания, мускулни болки, за хора, които са претоварени психически и учащи се. ВИРУМИН ЛУКС пази паметта и концентрацията.

Състав

СЪСТАВ 100% ОТ ПРИРОДАТА:

http://www.pwmgama.pl/images/p_gryka.pngЛюспи(шушулки) от елда 35%,

http://www.pwmgama.pl/images/p_cynamon.pngКора от канела 6%,

http://www.pwmgama.pl/images/p_porzeczka.pngКасис плодове 12%,

http://www.pwmgama.pl/images/p_jablko.pngЯбълка 13%,

http://www.pwmgama.pl/images/p_roza.pngШипка плодове 7%,

http://www.pwmgama.pl/images/p_hibiskus.pngХибискус цвят 20%,

http://www.pwmgama.pl/images/p_aronia.pngАрония плодове 7%.

Продуктът не съдържа сол, оцветители за храни или изкуствени консерванти, не съдържа продукти от животински произход, глутен, соя, пшеница или дрожди, не съдържа , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони и опасни химикали от какъвто и да е вид. .

Употреба

http://www.pwmgama.pl/images/p_filizanka_kubek.pngСложете   една   филтърна   торбичка   от   ВИРУМИН   ЛУКС   в   чаша   и   изсипетe   прясно   преварена   вода   (не   вряща   вода).

http://www.pwmgama.pl/images/p_80st.pngТемпературата трябва да бъде около 80 градуса по Целзий.

http://www.pwmgama.pl/images/p_zegarek_5_10.pngЗапарва се от 5 до 10 минути.

Как да подготвим студена напитка:Сложете две филтърни торбички в бутилка с минерална вода (0.5л).Киснете ги около 1 час. През летните месеци, преди да поставите сашетата да киснат, изцедете в течността 1/4 лимон. Подготвената напитката съдържа перфектен източник на витамини и минерали, особено необходими за децата и младите хора.

Начин на употреба:

http://www.pwmgama.pl/images/p_saszetka_3.pngПо една филтърна торбичка, три пъти на ден, за предпочитане 30 минути преди хранене. За постигане на оздравителен ефект минималното количество за употреба е 120 порции. Да се ​​съхранява на сухо място при стайна температура, да се предпазва от светлина.
Опаковка: Пакет от 120 броя пакетчета, т.е. 120 порции.

http://www.pwmgama.pl/images/opakowanie.jpgОпаковките са произведени от природни материали: памук,люспи от елда и телешка кожа отдолу. Препоръчително е те да се използват в домакинството за съхраняване на булгур, ориз, боб и др., тъй като наличието на танини в люспите от елда предотвратява растежа на бактерии, мухъл, плесен, акари, гъгрици и др.Не перете с гореща вода над 80'С!, След изпиране на текстилната опаковка тя изгубва свойствата си поради унищожаване на танините от високата температура.
Продуктът и името му са запазени в Патентното ведомство на Република Полша.

Хранителна стойност на 1 пакетче = 2,5 г продукт

 

в 100g

в 2.5g (portion)

Енергийна стойност

355.20 kcal/100g

1487.20 KJ/100g

8.88 kcal/2.5g

37.18 KJ/2.5g

Белтъчини

7.20g

0.18g

Въглехидрати

76.80g

1.92g

Мазнини

1.60g

0.04g

Доклад от тестове за ВИРУМИН ЛУКС No: 11760/12 – смес от сушени плодове с канела 300грама

Елемент

Единица мярка

Резултат (EU)

Единица мярка
(2.5 гр порция)

Резултат

 

Калции

(mg/kg)

6688

(mg/2.5g)

16.72

Желязо

(mg/kg)

276

(mg/2.5g)

0.70

Калий

(mg/kg)

10940

(mg/2.5g)

27.35

Магнезии

(mg/kg)

1685

(mg/2.5g)

4.21

EU-разширена променливост Uc = k * c (стенд); коефициент на разширение K = 2 използвана вероятност P = 95%

Лабораторните тестове са проведени от Лаборатория SGS Полша, Лаборатория за анализ на потребителските продукти и промишлени материали в гр. Ожаров Мазовиески Република Полша.

Вирумин Лукс 120 - подобни продукти

Вирумин Дент 120

Вирумин Дент 120

Чай

P.W.M gama

46.89 лв.

Вирумин Опти 120

Вирумин Опти 120

Чай

P.W.M gama

47.71 лв.

Вирумин Витал 120

Вирумин Витал 120

Чай

P.W.M gama

48.54 лв.