Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

AMIX Arginine 120 Caps.

Цена: 31.00 лв.
Kоличество:
AMIX

AMIX Arginine 120 Caps. информация

Amix Arginine е формула със съдържание на L-Аргинин, аминокиселина в свободна форма, която подпомага изграждането на чиста мускулна маса, стимулира имунната система и подобрява сексуалната активност. Аргинин подпомага няколко основни функции в човешкото тяло. Той играе ролята на прекурсор на азотен оксид, действа съдоразширяващо, подпомага снабдяването на сърцето с кислород и стимулира синтеза на протеин в тялото.

 

Предимства:

 


  • Стимулира изграждането на чиста мускулна маса

  • Насърчава изгарянето на мазнини

  • Подпомага сърдечно-съдовата система

  • Стимулира имунната система

  • Насърчава либидото

  • Ускорява възстановяването

 

L-Аргинин има съдоразширяващ ефект и участва в синтеза на креатин, полиамиди и ДНК, намалява холестерола и стимулира освобождаването на хормон на растежа. Той участва в производството на колаген и L-Карнитин. Аргинин подпомага усвояването на мастни киселини като източник на енергия. Благодарение на съдоразширяващите си свойства, L-Аргинин подпомага сексуалната функция при мъжете. Освен това, той има свойствата да насърчава здравословната загуба на мазнини.

 

Amix Arginine е подходящ както за професионални, така и за любители спортисти, които искат да увеличат силата и мускулната маса по безопасен и естествен начин.

Употреба

Приемайте 2 капсули сутрин и 2 капсули вечер преди лягане. За стимулиране на либидото, използвайте преди сексуална активност. Консумирайте в комбинация с голямо количество вода.

AMIX Arginine 120 Caps. - подобни продукти

AMIX CreAge 120 Caps.

AMIX CreAge 120 Caps.

Сила и възстановяване

AMIX

39.00 лв.

AMIX Myocell 5-Phase 500g.

AMIX Myocell 5-Phase 500g.

Сила и възстановяване

AMIX

75.00 лв.

AMIX MytoTest V3 / 90 Caps.

AMIX MytoTest V3 / 90 Caps.

Сила и възстановяване

AMIX

65.00 лв.