Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea Aloe Vera Juice Cranberry Flavour 946ml

Цена: 18.00 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea Aloe Vera Juice Cranberry Flavour 946ml информация

От дълги времена Алое Вера (Aloe Vera) се използва в козметиката и медицината. Сред различните разновидности на растението алое, продукта на Biovea е извлечен от Aloe Barbadensis Miller, който е най-ефективен. Сока на алое вера съдържа повече от 80 съставки, които имат основно антивирусни, противовъзпалителни и естествени антибиотични свойства. Съдържа 20 минерала, 18 аминокиселини, 12 витамина, минерали, храносмилателни ензими, антиоксиданти и други.

Приложения на Biovea Алое Вера:

Вътрешeн прием: Има имуностимулиращо въздействие и предпазва организма от вирусни инфекции. Спомага за ускоряване на оздравителните процеси и антиоксидацията на организма. Алоето също така проявява антигъбичен, антибактериален и противовъзпалителен ефект. Редовното му приемане забавя стареенето на организма и намалява риска от образуването на туморни клетки. Алое Вера (Aloe Vera) се добавя към хранителния план на хора със сърдечно-съдови проблеми, защото има свойството да намали серумния холестерол и триглицеридите в кръвта. Спомага още при високо кръвно налягане и намалява нивата на кръвната захар. Укрепва кръвоносните съдове и стените на капилярите. Оказва подкрепа на храносмилателната система и бъбреците, като има благоприятен ефект при констипация /запек/. Подпомага естественото прочистване на дебелото черво и храносмилателния тракт. Съдейства за облекчаване на дискомфорта, причинен от язва, подуване на червата, стомашен дискомфорт и ставни проблеми. С антитуморно действие.

Външно: Алое Вера се прилага при кожни раздразнения, акне, изгаряния, инфекции. Действа охлаждащо и хидратиращо при слънчеви и други леки изгаряния. Допринася за по-еластична, здрава и по-малко податлива на вредните влияния на околната среда кожа. Може да се използва като естествен крем за кожата. Пиенето на алое е препоръчително не само, когато имате здравословен проблем. Ежедневната му консумация поддържа тонуса и предпазва от вирусни инфекции. Алое Вера е естествен източник на енергия и здраве.

Поради приятния вкус на Biovea Aloe Vera червена боровинка, може да се комбинира с шейкове и други напитки. Да се съхранява в хладилник след отваряне и да се разклати добре преди употреба.

Състав

Сертифициран органичен сок от алое вера 99.7 %. По-малко от 1 % лимонена киселина и натурален вкус – червена боровинка. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

 Да се приемат 4 до 8 супени лъжици дневно (60 мл. – 120 мл.) или според предписанието на лекар.

Опаковка: 946 мл. в контейнер

Biovea Aloe Vera Juice Cranberry Flavour 946ml - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.