Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea AHCC 60 капсули

Цена: 147.50 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea AHCC 60 капсули информация

ПРОДУКТЪТ СЕ ИЗГОТВЯ ПО ЗАЯВКА!!!

Какво е Biovea AHCC?
Хранителната добавка на BIOVEA AHCC (Активен хемицелулозен компонент) е съединение, произвеждано чрез обработване и ензимна модификация на няколко вида гъбни мицели, сред които шиитаке, отглеждани в екстракт от оризови трици. Приеман за суперхрана в Япония, AHCC е изследван подробно заради своите имуностимулиращи способности. Резултатите от изследвания с животни и хора показват, че AHCC може да повиши активността на естествените клетки убийци и на макрофагите, увеличава производството на цитокини и подпомага правилната функция на черния дроб. Освен това AHCC действа като антиоксидант.

Как действа Biovea AHCC?
Едно от благоприятните въздействия, наблюдавано при голяма част от участниците в няколко клинични изпитания, е същественото подобрение във функцията на макрофагите – вид цитотоксична бяла кръвна клетка, която почиства остатъците от клетъчното увреждане, директно атакува болестотворните клетки и всъщност представляват антигени, стимулиращи производството на антитела от белите кръвни клетки.

AHCC също така подсилва производството на специфични цитокини - химични преносители на имунната система, които включват:
• Интерферон, който директно спира репродукцията на вирусите и други паразити и повишава активността на естествените клетки убийци.
• Туморен некрозен фактор (TNF) - група от протеини, които помагат за унищожаване на клетките чрез задействане на апоптоза (програмирана клетъчна смърт).
• Интерлевкини IL-2 и IL-12, които потискат туморния растежен фактор (TGF), стимулират високата активност на естествените клетки убийци и ускорява отделянето и пролиферацията на Т-клетките.

Защо да приемаме Biovea AHCC?
• Имунна система: Чрез подсилване на имунната система AHCC подобрява качеството на живот (функционалния статус и физическата и социалната активност, психологическото състояние) на хора, страдащи от различни проблеми с имунен елемент, включително хронични и нелечими състояния.

• Детоксикация на черния дроб: АHCC облекчава симптомите при много сериозни проблеми на черния дроб като вирусен хепатит, хепатит С (намалява с 85% вирусното натоварване в рамките на 3 месеца) и предотвратява развитието на скоротечен хепатит. Предпазва от развитието на хепатита в цироза. Като цяло подобрява чернодробната детоксикация.

• Диабет: AHCC намалява нивата на кръвната захар при диабетици и нормализира нивата на гликирания хемоглобин, като така предотвратява усложнения на диабета.

Проучванията на влиянието на Biovea AHCC върху имунната система сочат,че:
• Допринася за увеличаване броят на Т-клетките до 200%
• Подпомага активирането на имунните клетки, които „защитават” организма: NK-клетки, LAK-клетки и макрофаги
• Благоприятства за увеличаване продукцията на цитокините: TNF-a, gamma-interferon, IL-2 и IL12
• Спомага за подтискане производството на подтискащи имунната система цитокини-TGF-b
• Подпомага баланса Th1/Th2 (клетъчния хуморален имунитет)

Благодарение на тези ефектите на Biovea AHCC върху имунната система множество проучвания показват, че той може да се използва успоредно с конвенционалната терапия с цел подобряване състоянието на пациенти с: онкологични проблеми, хепатит, диабет, автоимунни , инфекциозни и др.

Лечението чрез химиотерапия, лъчетерапия или хирургично най-често серизно повлияват имунната система. Химиотерапията и лъчетерапията имат и редица нежелани странични ефекти като: гадене, повръщане, косопад, депресия, отслабване на теглo и др.

Проучванията сочат, че по време на лечението на онкологични заболявания с традиционните медицински средства и използването на AHCC като добавка към терапията :
• AHCC подпомага функциите на имунната система;
• АHCC-допринася за намаляване страничните ефекти на химиотерапията-гадене, повръщане, косопад, безапетитие, отслабване на тегло;
• AHCC подпомага поддържането на жизнения тонус на пациентите;

Има ли странични ефекти и противопоказания?
AHCC е безопасен и нетоксичен. При изследвания с хора, приемащи Biovea AHCC не се наблюдават странични ефекти или лекарствени взаимодействия. Няма сведения AHCC да е противопоказен при определени здравословни състояния. Употребата му от бременни и кърмачки не е изследвана и поради това не се препоръчва.

Състав

Biovea AHCC (Активен хемицелулозен компонент) 1000mg. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приемат 2 капсули дневно или според предписанието на лекар.

Biovea AHCC 60 капсули - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.