Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

ACEROLA POWDER 441гр. Biovea

Цена: 60.50 лв.
Kоличество:
BIOVEA

ACEROLA POWDER 441гр. Biovea информация

ПРОДУКТЪТ СЕ ИЗГОТВЯ ПО ЗАЯВКА!!!

Biovea ACEROLA POWDER е ефективен антиоксидант, който подкрепя дихателната система и укрепва имунната система. Може да се използва и при стеснение на коронарна артерия на сърцето. Поддържа здрава сърдечно-съдовата система, от съществено значение за производството на колаген.

Какво представлява органичната ацерола според проучванията на Biovea?

Biovea Ацерола (Malpighia glabra), или така наречената барбадоска череша, е плодоносен тропически храст или Malpighiaceae малко дърво. Среща се от Южен Тексас през Мексико и Карибите до Перу и Бахия в Бразилия. Отглежда се също така в Индия. Ацеролата е отличен източник на витамин С. Съдържа от 1 до 4.5% витамин С (1,000 to 4,500 mg/100 g) в ядивната част на плода. Това далеч надвишава съдържанието на витамин С в обелените портокали (около 0.05 или 50mg/100g).

Витамин С е есенциален коензим, необходим за нормалната функция на метаболизма. Много животни могат да синтезират витамин С от глюкозата; въпреки това човешкия организъм трябва да си набави витамина изцяло от хранителни източници.

 Защо да приемаме органична ацерола?

• Противоалергични и противовирусни свойства: Витамин С е необходим за производството на колаген – „лепилото”, което подсилва много части на тялото, като мускулите и кръвоносните съдове. Витамин С също играе важна роля за зарастването на рани и като естествен антихистамин. Този витамин също помага за образуването на чернодробната жлъчка, за справянето с вирусите и за детоксикация на алкохола и други вещества.

Антиоксидант: Способностите на ацеролата и витамин С предпазват пушачите, както и хората, изложени на тютюнев дим, от вредните ефекти на свободните радикали.

Холестерол: Действайки като антиоксидант, една от най-важните функции на витамин С, е да защитава LDL-холестерола от окислителни увреждания. Витамин С може също да защити от сърдечни проблеми чрез намаляване на нееластичността на артериите и тенденцията за натрупване на плаки.

Детоксикация: Витамин С защитава организма от натрупването или задържането на токсичния метал олово.

Висока кръвна захар: Съобщава се, че витамин С намалява активността на ензима алдоза редуктаза при хората. Алдоза редуктазата е ензим, отговорен за натрупването на сорбитол в очите, нервите и бъбреците на хора с висока кръвна захар. Това натрупване се смята, че е отговорно за упадъка на тези части на организма, причинен от това състояние. Следователно, възпрепятстването на дейността на алдоза редуктазата на теория помага на тези хора.

Очно здраве: Според доказателствата нивата на витамин С в очите намаляват с възрастта и допълнителният му прием компенсират този спад, като вероятно намалява риска от развитието на перде.

Сърдечно здраве: Наскоро изследователите доказаха, че витамин С подобрява активността на азотния окис. Азотният окис е необходим за разширяването на кръвоносните съдове, което впоследствие води до намаляване на кръвното налягане и помага за предотвратяване на спазми на артериите в сърцето, които в противен случай водят до инфаркт.

Състав

 Organic Витамин C 240mg от 100% Organic Acerola 960mg, Organic Stevia Extract 20mg

Употреба

Смесете една мерителна лъжица с вода, шейк, кисело мляко и др.

Опаковка: 441 гр на прах

ACEROLA POWDER 441гр. Biovea - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.