Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

ACEROLA 60tabs Biovea

Цена: 34.00 лв.
Kоличество:
BIOVEA

ACEROLA 60tabs Biovea информация

Biovea ACEROLA (Organic) е хранителна добавка - природен имуностимулатор на цена 34.00 лв. Biovea ACEROLA влиае благоприятно на възстановителните функции на организма и е ефективен антиоксидант.

Богат източник на Витамин С, А, В1, В2, В5, магнезий, калций, желязо и др. Намалява риска от алергични състояния. Подкрепя сърдечно-съдовата система и предпазва кръвоносните съдове. Влияе благоприятно при проблеми с коронарната артерия. Съществена за производството на колаген, подпомага зарастването на рани и спомага за здрави венци.

Ацерола (Malpighia glabra), известна също като барбадоска череша, е тропически плодоносен храст или малко дърво. Среща се от Южен Тексас през Мексико и Карибите до Перу и Бахия в Бразилия. Отглежда се също така в Индия. Ацеролата е отличен източник на витамин С. Съдържа от 1 до 4.5% витамин С (1,000 to 4,500 mg/100 g) в ядивната част на плода. Това далеч надвишава съдържанието на витамин С в обелените портокали (около 0.05 или 50mg/100g). Витамин С е есенциален коензим, необходим за нормалната функция на метаболизма. Много животни могат да синтезират витамин С от глюкозата; въпреки това човешкия организъм трябва да си набави витамина изцяло от хранителни източници.

Защо да приемаме органична ацерола?

Противоалергични и противовирусни свойства: Витамин С е необходим за производството на колаген – „лепилото”, което подсилва много части на тялото, като мускулите и кръвоносните съдове. Витамин С също играе важна роля за зарастването на рани и като естествен антихистамин. Този витамин също помага за образуването на чернодробната жлъчка, за справянето с вирусите и за детоксикация на алкохола и други вещества.

Антиоксидант: Антиоксидантните способности на ацеролата и витамин С предпазват пушачите, както и хората, изложени на тютюнев дим, от вредните ефекти на свободните радикали.

Холестерол: Действайки като антиоксидант, една от най-важните функции на витамин С, е да защитава LDL-холестерола от окислителни увреждания. Витамин С може също да защити от сърдечни проблеми чрез намаляване на нееластичността на артериите и тенденцията за натрупване на плаки.

Детоксикация: Витамин С защитава организма от натрупването или задържането на токсичния метал олово.

Висока кръвна захар: витамин С намалява активноостта на ензима алдоза редуктаза при хората. Този ензим е отговорен за натрупването на сорбитол в очите, нервите и бъбреците на диабетно болни . Това натрупване се смята, че е отговорно за влошеното състояние на тези органи на организма. Следователно, възпрепятстването на дейността на алдоза редуктазата на теория помага на тези хора.

Очно здраве: нивата на витамин С в очите намаляват с възрастта и допълнителният му прием компенсират този спад, като вероятно намалява риска от развитието на проблеми с очите.

Сърдечно здраве: витамин С подобрява активността на азотния окис. Азотният окис е необходим за разширяването на кръвоносните съдове, което впоследствие води до намаляване на кръвното налягане и помага за предотвратяване на спазми на артериите в сърцето, които в противен случай водят до инфаркт. Витамин С предизвиква обрат в дисфункцията на клетките, покриващи вътрешните стени на кръвоносните съдове. Нормализирането на функцията на тези клетки може да предпази от сърдечни проблеми.

Състав

Органичен Витамин С 100mg (от органична Ацерола - плодов екстракт), екстракт от органична Ацерола плод 500mg.

Употреба

 Да се приема 1 капсула два пъти дневно между храненията или според предписанието на лекар.

ACEROLA 60tabs Biovea - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.