Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Real Pharm BCAA Drink - 330 мл.

Цена: 3.00 лв.
Kоличество:
REAL PHARM

Real Pharm BCAA Drink - 330 мл. информация

Real Pharm BCAA Drink е леко газирана напитка с високо съдържание на верижно-разклонени аминокиселини (BCAA), близко до нулата съдържание на захари, сол или мазнини и освежаващ вкус на портокал.  

Във всяка бутилка от 330 мл. ще откриете 7000 мг. от ключовите  за мускулния растеж и възстановяването верижно-разклонени аминокиселини в класическото съотношение от 2:1:1 на L-левцина спрямо L-изолевцина и L-валина. Това прави Real Pharm BCAA Drink предпочитан източник за хидратация, както по време на интензивни физически натоварвания, така и в периодите на възстановяване или почивка.  

Верижно-разклонените аминокиселини (L-левцин, L-изолевцин и L-валин) са 3 от 9-те неземеними аминокиселини, които не могат да се синтезират самостоятелно от човешкия организъм и следва да бъдат набавяни от храната. Те са от жизненоважно значение за развитието на скелетната ни мускулатура. На BCAA се падат около 40% от свожбодните аминокиселини в организма и 35% от аминокиселинния състав на мускулите.

Освен, че са единствените, които стимулират директно мускулния растеж, BCAA са от ключово значение и за издръжливостта (тъй като първи се метаболизират при необходимост от енергия), а и за нормалното функциониране на нервната система. Научни изследвания показват, че нивата на серотонина (отговорен за усещането за отпадналост) в мозъка се повишават в течение на тренировките или с увеличаването на тяхната интензивност. BCAA се конкурират с триптофана (суровина за синтеза на серотонин) за невротрансмитерите-носители на молекулите, поради което предотвратяват натрупването му и отлагат във времето усещането за умора.

Съдържание на продукта: 330 мл (1 дозa)

Състав

: Вода, L-левцин, L-изолевцин, L-валин, лимонена киселина, натриев цитрат, витамин С, въглероден диоксид, сукралоза, натриев бензоат, калиев сорбат, аромат (концентрат от ябълков сок), оцветители (амониев сулфит карамел (E150d) и каротин (E160a), гума арабика и глицеролен естер на дървесна смола (стабилизатори).

Забележки: Продуктът е предназначен за здрави лица над 18 години! Използвайте продукта като допълнение към здравословния и балансиран хранителен режим, а не като заместител на такъв! Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място, далеч от пряка слънчева светлина!

Употреба

Разклатете добре преди употреба заради естественото утаяване на верижно-разклонените аминокиселини! За най-добър ефект, употребявайте в охладено състояние!

Real Pharm BCAA Drink - 330 мл. - подобни продукти

BCAA Instant 400 гр Real Pharm

BCAA Instant 400 гр Real Pharm

Аминокиселини

REAL PHARM

50.00 49.00 лв.

Amino Rush 500 гр. Real Pharm

Amino Rush 500 гр. Real Pharm

Аминокиселини

REAL PHARM

54.00 лв.

Amino Rest 500g REAL PHARM

Amino Rest 500g REAL PHARM

Аминокиселини

REAL PHARM

47.00 лв.