Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Real Pharm BCAA Drink - 330 мл.

Цена: 3.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
REAL PHARM

Real Pharm BCAA Drink - 330 мл. информация

Real Pharm BCAA Drink е леко газирана напитка с високо съдържание на верижно-разклонени аминокиселини (BCAA), близко до нулата съдържание на захари, сол или мазнини и освежаващ вкус на портокал.  

Във всяка бутилка от 330 мл. ще откриете 7000 мг. от ключовите  за мускулния растеж и възстановяването верижно-разклонени аминокиселини в класическото съотношение от 2:1:1 на L-левцина спрямо L-изолевцина и L-валина. Това прави Real Pharm BCAA Drink предпочитан източник за хидратация, както по време на интензивни физически натоварвания, така и в периодите на възстановяване или почивка.  

Верижно-разклонените аминокиселини (L-левцин, L-изолевцин и L-валин) са 3 от 9-те неземеними аминокиселини, които не могат да се синтезират самостоятелно от човешкия организъм и следва да бъдат набавяни от храната. Те са от жизненоважно значение за развитието на скелетната ни мускулатура. На BCAA се падат около 40% от свожбодните аминокиселини в организма и 35% от аминокиселинния състав на мускулите.

Освен, че са единствените, които стимулират директно мускулния растеж, BCAA са от ключово значение и за издръжливостта (тъй като първи се метаболизират при необходимост от енергия), а и за нормалното функциониране на нервната система. Научни изследвания показват, че нивата на серотонина (отговорен за усещането за отпадналост) в мозъка се повишават в течение на тренировките или с увеличаването на тяхната интензивност. BCAA се конкурират с триптофана (суровина за синтеза на серотонин) за невротрансмитерите-носители на молекулите, поради което предотвратяват натрупването му и отлагат във времето усещането за умора.

Съдържание на продукта: 330 мл (1 дозa)

Състав

: Вода, L-левцин, L-изолевцин, L-валин, лимонена киселина, натриев цитрат, витамин С, въглероден диоксид, сукралоза, натриев бензоат, калиев сорбат, аромат (концентрат от ябълков сок), оцветители (амониев сулфит карамел (E150d) и каротин (E160a), гума арабика и глицеролен естер на дървесна смола (стабилизатори).

Забележки: Продуктът е предназначен за здрави лица над 18 години! Използвайте продукта като допълнение към здравословния и балансиран хранителен режим, а не като заместител на такъв! Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място, далеч от пряка слънчева светлина!

Употреба

Разклатете добре преди употреба заради естественото утаяване на верижно-разклонените аминокиселини! За най-добър ефект, употребявайте в охладено състояние!