Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Real Pharm AAKG Double Shot 60 мл

Вкус
Цена: 4.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
REAL PHARM

Real Pharm AAKG Double Shot 60 мл информация

Искате да постигнете максимален ефект на мускулно напомпване? Стремите се към максимална потентност? Real Pharm AAKG Double Shot ще ви помогне да постигнете тези цели и е отличен източник на необходимия за нормалното функциониране на организма L-аргинин!

Real Pharm AAKG Double Shot е висококачествен суплемент, разработен за нуждите на атлетите, физически активни хора и мъже, желаещи да възстановят потентността и еректилната функция. Течната форма на най-активната форма на аргинина се абсорбира много по-бързо от традиционните капсули и се характеризира с особено висока бионаличност!

Шотът съдържа много висока доза от най-предпочитаната форма на аргинина, има освежаващ портокалов вкус и е подходящ за ежеднавна употреба.

Благодарение на висококачественият аргинин алфа-кетоглутарат (AAKG), шотът бързо и ефективно повишава биосинтеза на азотен оксид (NO), подобрява кръвообръщението, позволява по-доброто насищане с кислород и хранителни вещества на мускулите и подобрява сексуалните възможности, като премахва еректилната дисфункция!

С Real Pharm AAKG Double Shot постигате изненадващо мускулно напомпване, ускорявате процеса на възстановяване след тренировка и засилвате темповете на протеинов синтез в мускулите, който води до техния растеж!

Използвайки Real Pharm AAKG Double Shot ще получите:

    • Екстремен ефект на мускулно напомпване
    • Максимално бързо и ефективно вазстановяване след тренировка
    • Отлично подхранване и оксигениция на мускулите
    • Силно анаболно стимулиране на мускулния растеж
    • Повишаване на силата и издръжливостта
    • Незабавен ефект на суплементацията заради течната форма
    • Подобряване на сексуалната функция

Предимство на използването на Real Pharm AAKG Double Shot е и директното въздействие за подобряването на функциите на имунната система и повишаването на общия имунитет.

Състав

Аргинин алфа-кетоглутарат (AAKG), вода, лимонена киселина, калиев ацесулфам, натриев бензоат и калиев сорбат (консерванти), оцветител сънсет жълто FCF (E110).

Забележка: Продуктът е предназначен единствено за здрави лица над 18 години! След отваряне, съхранявайте бутилката добре затворена в хладилник, не повече от 24 часа! Пазете продукта от директна слънчева светлина или замръзване! Пазете далеч от деца!

Употреба

Разклатете добре преди употреба! Консумирайте половин бутилка (1 доза, 30 мл.) в рамките на 30 минути преди и по време на тренировка. Не употребявайте 2 дози наведнъж! Консумирайте остатъка от съдържанието на бутилката в рамките на 24 часа след отварянето й!