Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

МСМ / Метилсулфонилметан 1000 mg х 120 капс.

Цена: 46.55 лв.
Kоличество:
NATURES WAY

МСМ / Метилсулфонилметан 1000 mg х 120 капс. информация

При нарушено функциониране на ставите, за цялостно укрепване на костите и мускулите:

Силни ставни болки, най-често при претоварване, отоци и зачервяване. Неприятно усещане при движение, скованост (особено сутрин), намаляваща способност за интензивна физическа активност… Всичко това са симптоми на износване на ставния хрущял, при което се уврежда цялата става. Обикновено най-засегнати са тазобедрените, коленните, ставите на стъпалата и др.

 

Намаляването на костната маса и чупливите кости също са често срещани проблеми на опорно-двигателната система. В резултат се стига до деформация на стойката, дискомфорт и болки в гърба и кръста, счупвания на костите, а с годините и намаляване на ръста.

 

Тези и други костно-ставни проблеми са все по-често срещани. Има много рискови фактори, които предразполагат към това: наследственост, недостиг на основни вещества, слаба физическа активност, менопауза и др. За щастие има естествени средства, които значително облекчават горепосочените състояния.

 

 

МСМ / Метилсулфонилметан подпомага подвижността на ставите, укрепва ставните връзки и ставния хрущял, и благоприятства дейността на мускулите и сухожилията.

 

МСМ / Метилсулфонилметан допринася за производството на ставна течност, облекчава дискомфорта, и намалява риска от ставни възпаления. Редуцира мускулните спазми и болезнеността при движение. Облекчава болките в коляното. Укрепва всички тъкани в тялото.

 

МСМ / Метилсулфонилметан може да се използва с голям успех и след по-тежки и интензивни физически тренировки. Допринася за ускоряване на възстановяването при спортни травми на сухожилията, мускулите и ставите. Намалява мускулните схващания.

Състав

Съдържание:


в 1 капс. дн. доза
МСМ (метилсулфонилметан като OptiMSM) 1 g 4 g

Употреба

По 1 капсула до 4 пъти дневно с храна и вода.

Забележки:

При приемане на кръво-разреждащи медикаменти, консултирайте се с вашия лекар преди приемане на МСМ. Да не се използва кат о заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

МСМ / Метилсулфонилметан 1000 mg х 120 капс. - подобни продукти

АЛАЙВ ЖЕЛИРАНИ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА

АЛАЙВ ЖЕЛИРАНИ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА

Витамини и минерали

NATURES WAY

43.65 лв.

КУРКУМА 500 mg

КУРКУМА 500 mg

Витамини и минерали

NATURES WAY

28.24 лв.