Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Мелатонин 2,5 mg х 100 капс.

Цена: 15.90 лв.
Kоличество:
NATURES WAY

Мелатонин 2,5 mg х 100 капс. информация

При нарушения на съня, настъпили в резултат от напредване на възрастта, силен емоционален стрес, чести пътувания на далечни разстояния и смяна на часовата разлика и др.

 

Безсънието е широко разпространен проблем, от който страдат хора от всички възрасти. Той оказва неблагоприятно въздействие върху паметта, хормоналните нива, апетита, настроението и др. Това е причината, когато сме недоспали, да не можем да се концентрираме добре, да чувстваме отпадналост, раздразнителност, апатия и т.н. Дългосрочната липса на достатъчно сън крие сериозни рискове за физическото и емоционалното здраве.

 

Проблемите, свързани със съня, включително трудности при заспиване, чести събуждания през нощта и др., може да се случи и с помощта на естествените средства, като мелатонин. Тъй като той е хормон, който естествено се произвежда в тялото, приемът му не води до пристрастяване.

 

Мелатонин 2,5 mg x 100 капсули на американската компания Nature’s Way, e висококачествен продукт със съдържание на 2,5 mg мелатонин във всяка капсула.

 

Мелатонин 2,5 mg x 100 капсули насърчава възстановяването на нормалния биологичен ритъм, без да предизвиква сънливост или други нежелани ефекти през деня.

 

Мелатонин 2,5 mg x 100 капсули подпомага настъпването на нормалния сън по естествен начин. Допринася за скъсяване на времето, необходимо за заспиване, има положителен ефект върху качеството на съня и спомага за намаляване на събужданията през нощта или в твърде ранните сутрешни часове.

Състав

Съдържание:


в 1 табл. дн. доза
Мелатонин 2,5 mg 2,5 mg


Други съставки: Сорбитол, магнезиев стеарат, аромат на страстниче.

Употреба

За възрастни: поставете 1 таблетка под езика и изчакайте да се разтвори. За оптимални резултати, приемайте непосредствено преди лягане. В отделни случаи е достатъчна и половин таблетка.

Забележки:

Мелатонинът е под формата на таблетки с глазура, които се поставят под езика за бърза абсорбация. Не съдържа витамин В6, който може да доведе до смущения в съня, ако се приема късно вечер. Не шофирайте и не оперирайте с машини, докато употребявате този продукт. Само за периодична употреба. Не използвайте повече от 7 последователни дни. Не се препоръчва за лица под 18 год., за бременни или кърмещи. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Мелатонин 2,5 mg х 100 капс. - подобни продукти

АЛАЙВ ЖЕЛИРАНИ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА

АЛАЙВ ЖЕЛИРАНИ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА

Витамини и минерали

NATURES WAY

43.65 лв.

КУРКУМА 500 mg

КУРКУМА 500 mg

Витамини и минерали

NATURES WAY

28.24 лв.