Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Витамин С – АЛАЙВ 500 mg x 120 g пудра

Цена: 89.13 лв.
Kоличество:
NATURES WAY

Витамин С – АЛАЙВ 500 mg x 120 g пудра информация

За укрепване на организма. Когато защитната бариера, изградена от имунната система бъде отслабена, организмът лесно може да стане жертва на различни външни дразнители. Енергията намалява и човек често се чувства изчерпан, през студените месеци е податлив на настинки, от които след това трудно се възстановява, главоболието зачестява.

 

Витамин С – Алайв (Vitamin C – Alive) допринася за възстановяването на имунната система и подпомага устойчивостта на организма, когато той се намира в неблагоприятни условия. Спомага за намаляване на умората и повишаването на жизнеността.

 

При влошено състояние на венците и зъбите, в резултат от недостига на витамин С.  Недостигът на витамин С води до спад в нивата на колагена, в резултат от което и венците отслабват, стават силно чувствителни и податливи на бактерии. Това може да доведе до увреждане или загуба на зъбите, влошено общо състояние на устната кухина и др.

 

Витамин С – Алайв спомага за поддържането на нормалното състояние на меките тъкани и насърчава синтеза на колаген. Допринася за бързото възстановяване на венците. Укрепва зъните.

 

При състаряване на кожата. Преждевременното кожно стареене е резултат натрупването на свободни радикали в организма и намаленото производство на колаген. Веществата, които най-добре противодействат на свободните радикали са антиоксидантите, които подмладяват организма и забавят процесите на стареене.

 

Витамин С – Алайв е мощен антиоксидант, който допринася за намаляване на вредното въздействие на свободните радикали. Спомага за нормалния синтез на колаген. Благодарение на това кожата се регенерира и възстановява. Особено полезен за пушачи, при които нивата на витамин С в организма са изчерпани.

Състав

Съдържание:


в 1 чаена лъж. - 4 g дн. доза
Витамин С 500 mg 500 mg
Въглехидрати 2 g 2 g
Калории 5 5


Други съставки: органична ацерола, органично годжи бери, органично киви и органична амла.

Този продукт не съдържа: царевица, лактоза, мляко, консерванти, соя, захар, пшеница и мая. Без изкуствени съставки и консерванти. Не съдържа ГМО и алергени.

Употреба

Разбъркайте 1 чаена лъжичка дневно в 250 мл вода.

Забележки:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Витамин С – АЛАЙВ 500 mg x 120 g пудра - подобни продукти

АЛАЙВ ЖЕЛИРАНИ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА

АЛАЙВ ЖЕЛИРАНИ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА

Витамини и минерали

NATURES WAY

43.65 лв.

КУРКУМА 500 mg

КУРКУМА 500 mg

Витамини и минерали

NATURES WAY

28.24 лв.