Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

ПРИМАДОФИЛУС ОПТИМА ЗА ЖЕНИ 90 млрд. АКТИВНИ ПРОБИОТИЦИ

Цена: 108.32 лв.
Kоличество:
NATURES WAY

ПРИМАДОФИЛУС ОПТИМА ЗА ЖЕНИ 90 млрд. АКТИВНИ ПРОБИОТИЦИ информация

Гъбичните и бактериални инфекции са широко разпространен проблем сред жените.

От инфекциите на пикочните пътища най-често срещан е циститът – бактериално възпаление на лигавицата на пикочния мехур, чиито основен причинител е чревната бактерия Escherichia Coli.

 

Най-разпространени сред гъбичните инфекции са бактериалната вагиноза и кандидозата. Причина за развитието на кандидоза е Candida Albicans – вид гъбички, изключително упорити и трудно податливи на лечение. При много жени, гъбичките от рода Candida съставляват около 20% от влагалищната микрофлора, което е нормално и не предизвиква оплаквания. Проблемът идва, когато под влияние на различни фактори Candida увеличи разпространението си, за сметка на добрите бактерии.

 

Бактериалната вагиноза също е резултат от неблагоприятни промени в състава на вагиналната микрофлора или повишени концентрации на анаеробните бактерии, сред които най-разпространена е Гарднерела вагиналис. Бактериалната вагиноза и кандидозата са едни от най-честите причинители на вагинално течение, придружео със сърбеж, парене при уриниране и др.

 

При повечето жени гъбичните инфекции се лекуват много бавно – инфекцията затихва за известен период от време, след което отново се появява с всичките й симптоми… И така, до пълното излекуване минават години.

 

В огромна част от случаите и двата типа инфекции са рецидивиращи, като водеща причина за това е дисбалансът между добри / приятелски и патогенни микроорганизми в пикочо-половата система, стомаха и червата.

 

Примадофилус Оптима За Жени 90 млрд Активни Пробиотици (Primadophilus Optima Women’s) е специално формулиран в подкрепа на женското здраве пробиотик, отличаващ се с висока ефикасност и бързо действие.

 

Примадофилус Оптима За Жени се различава коренно от повечето пробиотици за поддържане здравето на пикочо-половата система при жените, защото съдържа пробиотични бактерии от човешки произход – т. нар. Human Digestive Strains или накратко – HDS. За разлика от стандартните пробиотици, пробиотиците, изолирани от човешка среда са имунологично и генетично съвместими с човешкия организъм, и следователно – много по-ефективни и напълно безопасни дори при продължителна употреба.

 

Предимства на Примадофилус Оптима За Жени:

-Източник на 10 уникални HDS пробиотични щамове, произлизащи от човешка микрофлора!

-Съдържа 90% лактобацили (Lactobacillus) и 10% бифидобактерии (Bifidobacteria) с цел постигане на здравословен баланс на вагиналната микрофлора и уринарния тракт!

-Най-голямо присъствие във влагалището и уринарния тракт заемат именно лактобацилите – млечно-кисели бактерии, чиито намален брой води до нарушения в нормалната флора. Затова Примадофилус Оптима За Жени  доставя оптимално количество лактобацили за оптималното възстановяване на здравословната флора!

-Осигурява 90 млрд активни бактерии само в 1 капсула!

-Допринася за поддържане на здравословно Ph на влагалището!

-Подпомага нормалното състояние на уринарния тракт и го предпазва от инфекции!

-Допринася за поддържане нормалните функции на имунната система и стомашно-чревния тракт!

-Ентерично покритие, което  осигурява предпазването на пробиотичните бактерии от стомашната киселина и достигането им до мястото, където има най-голяма нужда от тях – червата!

-НЕ съдържа захар и глутен!

-Вегетариански капсули!

Активността и ефективността на бактериите до изтичане срока на годност, е гарантирана!

Състав

Съставки: 


(в 1 капс.) дн. доза  
Primadophilus Optima Women’s

Оптима Пробиотична смес 

*CFU – жизненоспособни  бактерии

Лактобацили HDS пробиотици

Lactobacillus rhamnosus HDS-0111; Lactobacillus casei  HDS-0108

Lactobacillus acidophilus HDS-0122; Lactobacillus paracasei  HDS-0274

Lactobacillus rhamnosus HDS-0114; Lactovacillus reuteri HDS-0118

Lactobacillus salivarius HDS-0118

 

Бифидобактерии HDS пробиотици

Bifidobacterium breve  HDS-0129; Bifidobacterium longum HDS-0135

Bifidobacterium bifidum HDS- 0132

 
 90 млрд. CFU  90 млрд. CFU


Други съставки: растителна капсула, картофено нишесте , магнезиев стеарат, етилцелулоза, натриев алгинат, силициев диоксид, средно-верижни триглицериди, аскорбинова киселина, олеионова киселина, стеаринова киселина.

Съдържа 10 уникални пробиотични щама /HDS™ Human Digestive Stains/, създавани от човешката микро-флора. Не са използвани за източници на щамовете: животни, млечни продукти, растения и оборски тор. 

Не съдържа: Захар, сол, пшеница, царевица, изкуствени оцветители, аромати и консерванти.

Хранителна добавка,  30 V-капсули

Употреба

По 1 капсула на ден, с или без храна.

Забележка: Съдържа мляко и соя. При бременност или кърмене се консултирайте с лекар. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРИМАДОФИЛУС ОПТИМА ЗА ЖЕНИ 90 млрд. АКТИВНИ ПРОБИОТИЦИ - подобни продукти

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

32.23 лв.