Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Имунаблес™ за деца 10 млрд. активни пробиотици 172 mg

Цена: 96.72 лв.
Kоличество:
NATURES WAY

Имунаблес™ за деца 10 млрд. активни пробиотици 172 mg информация

Имунобиотик за деца – най-естествената защита за детския организъм в сезона на настинките и грипа! Бактериите и вирусите са навсякъде – в яслата, в детската градина, в училище, в обществения транспорт… Спасение от тях няма, затова и настинките и грипа са най-често срещаните инфекциозни заболявания. Децата са още по-уязвими и много от тях са атакувани от патогенните микроорганизми от 6 до 10 пъти годишно! Хрема, кашлица, температура и дни наред отсъствие от ясла, градина или училище. За родителите, за които да отсъстват от работа е трудно, това е истински кошмар. Най-ефективният начин да се прекъсне този затворен кръг, е като се въздейства върху причинителите на проблема (а не само върху неговите симптоми!). Най-работещото средство в случая са специалните пробиотици, които действат като имунни активатори.

 

Имунаблес™ за деца е имунобиотик за деца над 2 години, източник на уникална бленда HOWARU® Protect Kids, съчетаваща специалните пробиотични щамове L. acidophilus NCFM® и B. lactis Bi-07®. HOWARU® Protect Kids е образец сред премиум пробиотиците с клинично проучена и доказана ефикасност!

 

Имунаблес™ за деца допринася за трайно укрепване на детския организъм през студените месеци от годината, спомага за намаляване на риска от простуда и грип, и ускоряване на времето за възстановяване при вече налични симптоми. Имунаблес™ за деца има съществени здравни ползи за всички деца над 2-годишна възраст с цел общо подпомагане на имунната система. Приемът му е силно препоръчителен при:

-деца, които боледуват често през студените месеци от годината;

-деца, на които често са били давани антибиотици;

-по време и след прием на антибиотици;

-деца, които тепърва започват да посещават ясла или градина

 

Имунаблес™ за деца допринася за поддържане нормалното състояние на имунната и дихателната системи, и значително съкращава продължителността на симптомите. Според данни от изследвания, Имунаблес™ за деца свежда времето на боледуване от 6,5 дни до 3,5 дни. Облекчава респираторните симптоми и води до значително намаляване на употребата на антибиотици.

Състав

Съставки:


   (в 1 саше)                      дн. доза
ИМУНАБЛЕС™ 10 млрд. CFU*

Пантентована смес (HOWARU® Protect Kids)

Lactobacillus acidophilus NCFM® и Bifidobacterium lactis Bi-07®

*CFU – жизненоспособни  бактерии
172 mg 172 mg


Други съставки: картофен малтодекстрин, ксилитол, нишесте, натурален ванилов аромат и други натурални аромати, калциев силикат, стевия.

ВАНИЛОВ АРОМАТ.

Не съдържа: ГЛУТЕН, ЗАХАР, МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ, изкуствени оцветители,аромати и консерванти.

Хранителна добавка, 30 сашета

Употреба

Да се приема по 1 саше дневно директно в устата или разтворено във студена напитка (вода, мляко, сок) или да бъде прибавено към незатоплена храна  като зърнена закуска, йогурт или ябълково пюре. Може да бъде приемано ежедневно.

 

Забележка: Подходящ за деца над 2 годишна възраст. При деца под 2 годишна възраст се консултирайте с лекар. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Имунаблес™ за деца 10 млрд. активни пробиотици 172 mg - подобни продукти

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Алое вера- гел и сок 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Алое Вера - скок от цели листа 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

37.38 лв.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Алое Вера - гел и сок (плодов) 1000 мл.

Билкови продукти

NATURES WAY

32.23 лв.